_almirasmom Midem cayır cayır yanıyor süt içmekten ineğe dönüşücem 15 aylık kızımda daha ılk dişleri cıkıcak gece boyu sallatırdı kendını sersem gıbıyım ıkıncısı dogdunda ne yapacagım bılmıyorum şimdiden psikolojik olarak ıyı deılım :(
Sarina98 _almirasmom ben akşam artık bas bas bağırıyordum dogurmuyorum karnımda kalsın 2sine nasıl bakcam diye. Mide yanması da sonumu getirdi artık otura otura uyuyacağım 🤦 Çok kötüyüm bir doğsa diyorum ama sonrasını bildiyimden iyi günlerim de diyemiyorum mide yanmasından rahatsızlıklardan dolayı. Bilmiyorum artık
KuzeyinAnnesi10 _almirasmom sakız yeşil elma bunlarda iyi geliyor ama gaviskon yada renni kullanabilirsin hamilelikte kullanılıyor
Sarina98 Nes96 teşekkürler renni de kullanıyorum ama artık bazen fayda etmiyor bir gaviskonda kullanayım
_almirasmom Sarina98 bende artık dogurup bedenen rahatlamak ıstıyorum dıyorum kendıme dogunca ebemı gorcem susuyorum😀
_almirasmom KuzeyinAnnesi10 kızımda sıse sıse gavıscon ıctım gavısconla yasıyordum resmen ama oda anlık geçiriyo 😔
Hatcsezgin Tahin, en iyi sonucu ben tahinden aldım. Özellikle sabah aç karnına 2 tatlı kaşığı. Ben baharatlı bir şeyler yemeden öncede yiyorum mide koruyucu gibi düşünüp. Çok iyi geliyor şifa olsun inşallah.