YavruKartal1903 Merhaba, 15+4 haftalık hamileyim. Aşırı yoruluyorum. Bir odadan diğer odaya geçeyim koşmuş gibi atıyor kalbim.Bayılacak gibi oluyorum çarpıntıdan. Dinlenik halde bile 110 çıkıyor ölçünce. Doktorumda yüksek buldu tahliller verdi onları yaptırıcam ama var mı aramızda aynı sorunu yaşayanlar.
Aysehuli YavruKartal1903 bende de var canım 24 haftadayım kilolu olmama yada kansızlık vitamin eksikliği vardır diye düşünüyorum 🤔
Merobebe YavruKartal1903 ya şekerdir ya troiddir çünkü bende ikiside var aynı sorunlar var ben nabzımın 137 lerde gördüm
Ozgenur445 YavruKartal1903 valla bendede var canım ama ben 27. Haftadayımm bazen konuşurken bile yoruluyorum nefes nefese kalıyorum haftaiçi kontrolüm var doktora soracağım
YavruKartal1903 Senayemre Kan, Demir eksikliği filan olabilirimiş eğer tahlillerde bişi çıkmazsa kalp doktoruna gideyim o zaman. Daha şimdiden böyleyim 37. Haftamda nasıl olurum kimbilir
YavruKartal1903 Ozgenur445 Aynen bende öyle konuşmak bile inanılmaz yoruyor nefes nefese kalıyorum. Kansızlıktan olabilirmiş bakalım ne çıkacak tahliller
Ssraa Ben 14 haftalığım. 12den beri öyleyeyim. Tam tarif ettiğin gibi, çoğu zamanlar ağlıyorum Allahım güç kuvvet ver diye aşırı kötü oluyorum. Gebelikten evvel 4 senedir kalbimde çok minimum seviyede kapakcıkda büyüme ve kaçak vardı. Doktorum ilerlemiş olabilir kardiyologa git ondan olabilir dedi. Aynı zamanda test yapmadan multivitamin verdi.
YavruKartal1903 Merobebe Gnsll 15 senedir tiroid hastasıyım zaten ilaç dozlarım yükseltildi ama tiroid doktorum bu kadar yorulman tiroidden değil diyor ısrarla. 2 adım atayım sanki maraton koşmuş gibiyim 😔
Gnsll YavruKartal1903 cnku benımde nabzım 120nin altına dusmezdı tıroid duzeldıgınden berı 90-100 cıvarı artık hep