dhbetul 1Sendemi2 Temmuzda doğum hocam bu hafta 32 oldum izne ayrıldım aktaramayacağım diye. Doğum sonrası da ücretsiz izin alacağım bir dönem mecburen.
Denizz6161 1Sendemi2 benim karne haftası 32 olacağım 2 hafta için çalışır raporu alacam seminere giderim haziran biter o 2 haftayı da aktarırım kısmetse ☺️
DenizRoni Denizz6161 benimde son gün karne gününde bitiyor çalışabilir raporum sonrası ücretsiz izin olacak artık 34+6olduk👶🏻
Denizz6161 DenizRoni seneye ne yapacaksınız ücretsiz mi🙂 ben 3 saat süt izni olduğu için çalışırım diye düşünüyırum
1Sendemi2 Denizz6161 benim branşta süt izni yok maalesef o yüzden nazarım bilmiyorum uzun süre ücretsiz izinde zorlar. Raporzaten alınmıyor
DenizRoni Denizz6161 ya ne bileyim bırakıp gitmek hiç gelmiyor içimden kendim bakmak istiyorum en az 1 yıl
Denizz6161 DenizRoni bakacak biri yoksa dediğiniz doğru ben anneme bırakacam ben 6 saat çalışıyorum 3 saat bakabilir bence☺️
Nurggg Hocalarım hamile olduğunuzu velilerinize söylediniz mi , ben bilmelerin istemedim fakat cevrem tarafından (köyde çalıştığım için dedikodu yapmış hocalar öğrenmişler) öğrensinler ne olacak diye söylüyorlar sizin görüşünüz nedir
deryaa_milena Nurggg ben dışardan fark edilene kadar kimseye söylemedim 27 haftamdayım daha bu hafta veliler gördüğü için hayırlı olsun dediler öylelikle öğrencilerim de sordu hamile misiniz diye 😂 evde konuşulmasa hiç farkında değil canlarım 😄
gizbirhil DenizRoni ben Yalova da doktora gidiyorum annem in evine geldim izne ayrılınca. Van da iken Şebnem Türkyılmaz a gidiyordum . Doğum hayırlısı ile olunca eylülde eşimle Van a döneceğim nasip olursa . Dönünce iyi bir çocuk doktoru da bulmak gerek bundan sonraki süreçte çocuk doktoru lazım.
DenizRoni gizbirhil bende yeni yerleştim bu yıl Van’a çok bilmiyorum iyi birini bulmak gerekir bebek için
gizbirhil DenizRoni şu an 34+4 deyim . 32 olunca uçak raporu ve işten ayrılmak için rapor aldım Lokman hekim Şebnem hanımdan .
DenizRoni gizbirhil bende Yasemin hanıma gidiyorum aynı hastanede bu arada aynıyız hemen hemen yarın 35 haftalık oluyoruz 🙏
gizbirhil DenizRoni evet aynı sayılırız hemen hemen . Yasemin çok iyiymiş ben ona randevu bulamamiştim Şebnem e gitmiştim . Hakkımızda hayırlısı hocam
deryaa_milena Denizdnzdnz hocam seminer haftasında benim de 32. Haftaya denk geliyor raporu alınca doğum sonrasına 1 hafta mı ekleniyor yoksa 5 hafta mı net bir bilgi var mı bu konuda 😄