Bhrmolo 2nci gebelikte tetanoz aşısı oldunuz mu ? 2.5 sene arayla gebe kaldım olmak istemiyorum aslında ebe olman gerekiyor diyor
_ozlmm Bhrmolo Bende iki sene önce tek doz olmuştum şimdi yine tek doz olacağım doktorum ile aile hekiminde ki ebe öyle uygun gördü 28.hafta da tek doz olacağım
Dilek_04 _ozlmm niye tek doz peki 2.dozu neden olmuyorsunuz ilk hamileliğim bugün 2.doz aşım var o yüzden soruyorum
_ozlmm Bhrmolo Bende 20.hafta da gittim ama yapmadı 28.hafta da yapalım tek doz olacağı için 28.hafta iyi tek doz yeterli olur dedi
_ozlmm Dilek_04 aşı aralarında 5 sene olmadığı için yapmıyorlar tek doz yapıyorlar tek doz yeter dediler
Okyanusolmak Bhrmolo 5 sene koruyuculuğu var demişlerdi bana. Benim 5 sene dolduğu için tek doz oldum
81Asu Bende 22haftaydim ve beni sağlık ocağı felan cagirmadilar neden acaba oğlum var 5bucuk yaşında onda olmustum bunda kimse cagirmadi doktorda demedi bişe
sacmalamakizim Bhrmolo Benımde kızım 3 yaşına 2 ay var, iki kere aşı oldum şuanda 9 haftalığım, olmam gerekiyor mu diye sordum 5 aylıkken tekrar yaparız dedi. Mecburen olurum sanırım sağlık söz konusu.
Gkce27 Bhrmolo kızım 2.5 yaşında ona hamileyken 2 doz aşı olmuştum bu gebeliğimde doktor gerek 5 yıl koruyuculuğu var dedi ebede aynı şeyi söyledi