MerveBlentAydn Guatırım var ve ilaç kullanıyorum 5 aylık hamileyim normalden yüksek çıkıyo sürekli, ilaca devam diyo doktorum.bu durumda olan veya olanlar var mı aranızda ister istemez endişeleniyo insan bebeğide etkilediği için😕
Drngrkm MerveBlentAydn benimde 5 ti ilacla 2,5 altına dustu. Doz ayarlamasi mi tam olmadi acaba? Neden dusmuyormus doktorunuz bisey demedi mi?
Demdem08 MerveBlentAydn Canım 9 aylık hamileyim 9 aydırda troid ilacı kullanıyorum. Sen ilacını düzenli kullanmayı ihmal etme yeterki. Allahın izniyle birsey olmaz🙏💜
scl MerveBlentAydn canım benimde 5 haftalıkken tsh yüksek çıktı önce 3 bi hafta sonra 4 oldu. Öncesinde böyle sorunum yoktu ama hamilelikle yükseldi. Dahiliyeye gittim 50 mg başlattı 20 gün sonra tekrar kan verdim 1.7 ye düştü bi ay sonra tekrar kan verdim 0.5 e düştü. Doktorum aynı 50 mg devam etmemi söyledi düzenli kullanıyorum pazartesi kan vericem tekrar bakalım ne durumda 😌 şuan 17+5 haftalığız🤗 doktorun dozunu yükseltmesi lazımdı aslında düşmediği için ama vardır bi bildiği mutlaka içini ferah tut 💗
MinikMucize MerveBlentAydn ben de kullanıyorum tekrar yükseldiği için dozunu iki kez arttırdı doktorunuzla tekrar görüşün derim eğer yukseltmediyse ilacinizin dozunu
MerveBlentAydn Drngrkm hamilelikte yükseliyomuş ya zaten bebek büyüdükçe ama ilaç kullanmama rağmen niye düşmüyo bilmiyorum ilaca devam diyo sadece 😕
Oglununannesi Kızlar benim troidim de 2.94 çıktı dr sorun yok dedi ama benim içim rahat değil ne yapsam ya
MerveBlentAydn Oglununannesi aslında normal seviyelerde çıkmış içiniz rahat olsun hamile olmanıza rağmen böyle çıktıysa ve doktorunuzda iyi dediyse tabi gayet iyi bana normalde bu kadar olması gerek dediği seviyelerdesiniz siz şuan
Mlkkrmtc MerveBlentAydn canım benim hamilelikten önce vardı tiroid ilaç kullanıyorum 36 haftaligiz 25 .mg ile başladım sonra 50 mg a çıkardı su an 1.85 iki gün önce yaptırdım testimi daha arttırması lazımdı dozunu bence dusmediyse hele ki .. İnşallah düzelir yakında farklı dr. A daha görün derim ben
Drngrkm MerveBlentAydn 25mg kullandigimda bana da hic faydasi olmamisti canim doktorunun artan tshina onu vermesi ilginc geldi ben 75 kullaniorum 25 fayda etmeyince yukseltti
Ozlemr MerveBlentAydn bende 20. Hafta bitti bugün canım. İlk kan testimde 3.3 gibi bir değer çıkmıştı doktor ilaç verdi 25 mg içiyorum 2.33 e düşmüştü geçen hafta baktığımda devam ediyorum dogurana kadar gerekirse sonrasında da devam edicem.
Zeytininpeyniri Benim ilk TSH değeri 20.5 çıktı 100 mg ile 10a düştü, diğer ay 75 mg ile 2ye düştü şuanda daha devam ediyorum 18. Haftamdayim suanlik hap kullandığım surece sıkıntı yok 3 ler 4ler 5ler bebeği etkileyecek kadar yuksek değil dedi doktorum
Zeynolevo Benimde 4. Haftada 12 küsür çıktı tsh 75lik kullandığım halde doktor direk 150ye çıkardı yarın test yapıcam düşmüş mü diye randevum 1 şubatta daha 😑😏
Esmaecrin MerveBlentAydn ben hamileligimi ogrendigimden beri ilac kullaniyirum 38 haftalik hamileyim gun sayiyoruz artk .hic bir sorun yasamadim simdiye kdar çok sukur.