Seymakayaci Skck bende son sorduğumda 20 demişlerdi haziranda doktor kontrolüm var o zaman tekrar soracağım doğum fiyatlarını
Skck Seymakayaci ne zaman sormuştunuz yani 20den 30 olduysa çok fazla gece gelirse 36 demişler o da 24 dü
Seymakayaci Skck Nisan başında konuşmuştum belki takipli hastaya farklı fiyat veriliyordur çok bilgim yok bu konuda
Kullaniciadi123 Skck eski fiyat yeni fiyat bahsediliyordu sanırım takipli hasta olup olmayan farkediyor şimdi Ekim kasimda baslayan hastayla Şubat martla başlayan hasta sanırım bir degil, öyle düşündüm yani bu fiyat meselesini
Gizemismail Canımm doktorum ne kadar versekte değer yani ne kadar anlatsam az memnuniyetimi 😍bu 3. Gebeliğim hep onunla devam ettim 🥰
Egemommy Ben geçen çarşamba sordum 30 dediler marttan beri gidiyorum, hatta ağustosta tekrar sorun dediler
Kullaniciadi123 Egemommy büyük ihtimal konu yılbaşından sonra baslayanla yilbasindan önce başlayan in ayrı hesaplanmasi
eedahadahanasilsiniz Ben daha mayıs ayı içinde sordum ilk defa gitmiştim 40 bin dedi😀 6 bin gece dogum olursa. Suda dogum 10 bin. Ssvd fiyati