iremkayaaaa Kızlar selam 33+5den yazıyorum, doğum belirtisini nasıl anlarım nasıl bi belirtiyle evet bebiş geliyor derim yardımcı olabilir misiniz… Bu sıralar göbeğim de aşağı indi normal mi bu haftalarda acaba
Bulutsevdasi iremkayaaaa bende indi sanmıştım o haftada ama geri yukarı çıktı bebek. Hatta ayakları kaburgalarımın altında. 37 deyim bakalım bekliyoruz. İlk doğum habercisi nedir bilmiyorum. Genelde adet olacak gibi bir ağrı yada direk su gelmesi diyorlar
Balbebek012 iremkayaaaa o belirti başlarsa anlarsın merak etme mesela kramp sancı var duş alınca yatınca geçmiyorsa takip et kendini sancı asla azalmaz bir başlarsa asla azalmaz artarak devam eder bunu unutma iyice bilgilenmek istersen youtube de doktor videoları var izlemeni tavsiye ederim
Rsahbaz iremkayaaaa ya belden ağrı vurur ya nişan gelir veya hiçbiri yok ama şu gelir. Giderek şiddetlenir ve ağrı hiç bitmez taki doğana kadar
Bulutsevdasi iremkayaaaa ben olmam sanırım ilk doğumum normaldi. O yüzden çatı yapmazlar ama açıklık var mı bakarlar
iremkayaaaa Balbebek012 ya bacak ve ayak kramplarım çok mesela gece yatırmıyor ama bildiğim kadarıyla kasık ve bel ağrısıyla başlıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemedim tabi
Balbebek012 iremkayaaaa doğru ama popo ya da vurabilir benim ilk bebeğim kızdı direkt popoma baskı oldu popom dan çıkacakmış gibi hissettim sonra kasıklara ağrı girdi en mantıklısı kendini takip etmen ilk doğumsa eğer duşunu da alabilirsin evde bol bol yürü evin içinde iyi gelir benim sancım geldiğinde duş alıp evde egzersiz yaptım yürüdüm hastahaneye vardığımda 5 cm açıklığım olmuştu