Ferman21 Kızlar nisan ayı icin post acmistim arkadaşim icin simdi de kendim icin soruyorum mayin ayinin ilk haftasi regl olup haziranda regl olmayı bekleyen ve hamileligini ögrenen arkadaşlar var mı merak ettim 😊😊 Şimdiden tesekkurler 🙈
Ferman21 buse76 erken gebelik testinde 7 gun kala cıkıyor diyorlar cikar mı acaba yoksa hafta ici kan vermek daha mi iyi olur
armanbebekk Ferman21 evet canım planlı 5 mayısta olmuştum yumurtlama günlerinide değerlendirdik haziran 2 sinde regl olmam gerekiyor test aldım ama cesaret edemiyorum bir kaç gün daha bekliycem
buse76 Ferman21 bence en iyisi kan vermek benim bat 3 Haziran görünüyor düzenlidir benimki ama bakalım
buse76 Ferman21 yaa hadi bakalım inşallah ama ben bu ay değerlendiremedim sadece adet bitti o gün oldu bide 17 si mu ne memlekete gitmiştik tuttuysa orda tutmuştur 😂
Ferman21 armanbebekk ayy senin yerine ben heyecanlandim simdi eger erken gebelik testi ise cıkar dedi hemsire arkadaslar hastanelerde kandan once erken gebelik testini öneriyor yapinca bildirirmisin burdan hakkinda hayirlisi ben olsam heyecandan bekleyemezdim 😄🙈
armanbebekk Ferman21 bende heyecanlanıyorum zor bekliyorum ama silik çizgi çıktı sonra regl oldum diyenleri gördüm o yüzden çarşamba ya kadar bekliycem günüm geçmeden de hastaneye gitmekte istemiyorum 🤷