Mrvrntsv Hilal1407 29 nisan transfer.9 mayis kan sonucu ile ogrendim 30 mayis kese gorundu kalp atisi duyuldu
Derennn700 Hilal1407 canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebelikler bebişlerin olur 😊 bende yumurta büyütme aşamasındayım çok heyecanlıyım bu hafta yumurtalar toplanacak senin yaş kaç benim 27 doktor iki embriyo gönderelim dedi ve sizde ne sorunu vardı 🥹
Basak Canım daha önce hiç yaşamadım yaşamak nasip olsun inşAllah ama 10. Günden sonra doktor 1 hafta sonra en geç 10 güne çağırıyor keseler için diye biliyorum. Senın pozitif heralde hayırlı olsun:)
Hilal1407 Sedef21 benim doktorum 3-4 gün içinde gel dedi ama daha çok yeni kese görünür mü acaba. Alt taraftan mı bakıyorlar ilk başta kesene canım
Sedef21 Hilal1407 benim doktorum hep alttan bakıyor canım kese içinde kalp atışı içinde ilk hamileliğimde 3 aya kadar alttan baktı sonra başka doktora geçtim o karnımdan bakmaya başladı şimdi yine ilk doktordayım alttan bakmaya devam ediyor
Sedef21 Hilal1407 hayır olmuyor bende hiç olmadı benim doktorum prof alttan bakmanın bir zararı olmadığını söylüyor ve dediği gibi ben hiç bir zararını görmedim canım
Hilal1407 Sedef21 ayy içim ferahladi bana 2 embriyo transferi yapıldı ikiside tuttumu diye çok merak ediyorum bide alttan muayene ederde zararı olur mu diye tedirgin oluyordum açıkçası
Sedef21 Hilal1407 doktorlara güvenin bebeğe bir zararı olsa zaten onlarda bu riski göze almazlar hiç bir zaman Allah korusun zaten sağlıksız bir gebelik ise bunu direk söylüyorlarda ona göre önlem alıyorlar o yüzden korkmayın Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
blkesr10 Derennn700 selam canım bende şu an yumurta büyütme aşamasındayım yarın kontrolüm var. Bu hafta içi toplanır diye düşünüyorum. Hayırlı haberleri alırız inşallah
Hazalv Hilal1407 6+1 de hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk çok şükür inşallah güzel haberi alırsınız 🌸
Derennn700 blkesr10 hadi inşallah canım bana doktor başladığı tarihten 10-14 gün arası alınacağını söyledi sen kaç gündür iğne yapıyorsun ve bu süreçte neler yapıyorsun
iremree Hilal1407 12. Gün kan verdim 2 hafta sonra gittim sat a göre 5+6 hem yolk gördük hem kalp atışı aldık çok dinletmedi frenaks bozulmasın diye sonra 7 küsür de gittim şimdi 9 haftaiçi tekrar