melikets33 Gerçekten alakalı olduğunu düşünen var mı 🥺 midem aşırı yanıyor dışına çıkacak sanki kime söylesem bebek saçlanıyor diyor
Ceylano melikets33 bana aile hekimim normal dedi ama çok yanardi benimkide annemler fln bebek saclaniyor dediler cidden de saçlı bı bebek doğurdum onunda etkisi var canm yanmaya
Balbebek012 melikets33 kızımda aşırı midem yanardı kızım saçlı doğdu oğlum de hiç midem yanmadı oğlum da saçlıydı☺ şunu farkettim aç karna süt içersem veya simit yersem midem yanıyordu
Fundahakanb melikets33 aylarca cektim mide sıkıştığı için oluyor normalde ama beneğimde saçlı doğdu bilemicem :)) bilidiğim tek şey rennie tabletin dışında hiç Bir şeyim işe yaramadığı
tamamdanolmuss Balbebek012 yaa 20+1 haftalık hamileyim 3 gündür midem yanmaya başladı böyle bir şikayetim yoktu. Felaket bir şekilde boğazımda biber varmışçasına yanıyor. Kızım olacak bu arada
atarliFrida Benim okudugum hamilelik kitaplarindan birinde alakasi var yaziyordu ama bulamam simdi hangisi
Balbebek012 tamamdanolmuss ben çareyi ayran içerek buluyordum siz de bir deneyin belki işe yarar acaba cinsiyetle ilgili bir durum mu mide yanması? Tuzlu bir şeyler yerdim o iyi gelirdi ama mide yanması ciddi sorun ya çok geçmiş olsun💐
biranneo_ melikets33 benim de inanılmaz yanıyor saçlı diyorlar ama bir tanıdığımın çok midesi yanmış kızı saçlı doğmamış o da diyor onunla alakası yok
tamamdanolmuss Balbebek012 vallahi hiç bilmiyorum ki bir alakası var mıdır. Bende de işte yeni başladı önceden hiç yoktu uyutmuyor öyle bir yanma. Ilık süt içtim iyi geldi de sonra tekrardan başladı.
OzgeKaya melikets33 bir sağlıkçı olarak söyleyeyim alakası bile yok 😊 büyüyen rahmin sıkıştırmış ve baskılamış olduğu midenin ağzının açılması ile oluyor. Ne çok mide yanmaları yaşayıp saçsız doğan bebekte gördük 🤭
melikets33 @Fundahakanb aynen öyle rennie tablet dışında etki eden yok o da çok %100 etki değil ama dipler şeylere göre en iyisi
melikets33 @OzgeKaya evet hamilelik kitabımda da böyle yazıyor ama işte şu hurafeler😂 insan yine de bir düşünmüyor değil
OzgeKaya melikets33 hiç inanmayın 😂 bu dönemle alakalı eskilerin o kadar batıl hurafeleri var ki haklısınız birine saçma deseniz diğerine olabilir mi acaba diyorsunuz çünkü bitmek bilmiyor😅 ama gerçekten bu durumun hiç alakası yok onu net olarak söyleyebilirim. Ama tabiki saçlı doğarsa ne ala🤭
ZeyHus33 melikets33 blmiyorm ama benimde 2 çocuğumda migdem parcalaniyordu taa ki doğum yapana kadar yandı 2 sinin sacida Gür dü hem ne güzel saçları var derlerdi büyüklere sorduğunuzda aynende öyle diyorlar bebekler saclaniyor diyorlar bu hamileliğimde çok yanıyor aynı şekil psikolejikmis buda saçlı büyük ihtimalle diyorum
Ipekulas melikets33 ben doğduktan 3 gün sonra saçımı kesmişler o kadar uzunmuş ama annemin hiç mide yanması olmamış😂 bulantı kusması da
Yamantosunannesi İlk hamileliğimde çok yanıyordu bebeğim simsiyah yoğun uzun saçlı doğdu😂 şuan 2. hamileliğim bu sefer öyle böyle yanmıyor yani gün içinde defalarca rennie kullanmana rağmen çok yanıyor doğumuma az kaldı görücez😂
YesimYilmazArdic melikets33 Bebişim doğalı 2 gün oldu. Ne mide bulantısı ne yanmam olmadı hiç. Ama maşallah rapunzel gibi bi kızım doğdu 😅😍