Betul-97 hulya-zngn33 Canım bu testler %100 kesinlik vermiyor. Arkadaşıma hep öyle dediler çocuğu alalım filan çocuk doğdu hiçbir şeyi yok maşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
myavocado hulya-zngn33 tabi ki yanılma olabilir, tarama testi çıkan sonucun kesinliği yok, risk deniyor zaten. İnşallah olumsuz bir durum yoktur🙏kötü düşünüp kendinizi üzmeyin, ama içiniz rahat etmesi için bence fetal DNA düşünün.
ferhpnar hulya-zngn33 3 lü tarama testleri genelde yanlış çıkıyor riskli çıkıyor diyorlar birde zaten tanı testi değil tarama testi çok da kafaya takmayın sağlıkla gelsin bebeğiniz
hulya-zngn33 Betul-97 teşekkür ederim canım inanki hata biz annelerde gebelik boyunca kendimize stres amaçlı test yapıyoruz
Betul-97 hulya-zngn33 Ben yaptırmadım yaptırsam bir şey çıksa aldıracak mıyım aldırmayacağım boşuna kendimi bu süreçte strese sokamam. Detaylı ultrasona gittim ama Allah’a şükür hiçbir şey çıkmadı
hulya-zngn33 myavocado evet haklsın sonuç ne olursa olsun ben kabul ediyorum ama hiç olmasa erken teşhis daha iyi