Durdaneunl İkiz hamileyim çarşamba doğumum var kuru dut kuru incir ve Medine hurması tüketiyorum sütün çabuk gelmesine ve fazla olmasına etkisi olur mu önerileriniz nedir
MorKelebek54 Durdaneunl medine hurmasini ilik suya koyup 15 dk beklet. Suyunu ic sonra hurmalari ye. Sivi seyler direk sute faydasi olsugu icin suya koymani tavsiye ettim kuzum bende cok isime yaradi. Anladigim kadariyla sezeryan dogumun olucak. Hizli tuvalete cikmak icin de mutlaka siyah kayisi kaynatip ic dogumdan sonra. Sicak soguk sen bilirsin soguk icersen daha iyi tadi bana biraz kotu geliyodu o yuzden soguk icmistim. Ben bide bestlak damla aldim ama onun da fazlasi mastit olcak kadar cogaltiyo. Sen ikizleri emzircek olsgun icin belki mastit olmassin
e_blue_sky_a Durdaneunl bebeğin sürekli emmesi ve su içmek arttirir. Protein ağırlıklı beslenmek ve her emzirme sonrası su içmek
Durdaneunl tatlibebegim_ bestlak damla aldım doğum yapınca kullanacaktım öncesin de mi kullandınız keki ilk defa duyuyorum ama
Durdaneunl MorKelebek54 evet sezeryan olacak ikiz ve bir bebeğim makat geliş olduğu için normal kuru kayısı var onu kaynatmadan normal yesem de etki eder mi
tatlibebegim_ izobellaaa-_- iç iç güzel faydası oluyor ama tadı çok acı ya meyve suyuya fslan katsak nasıl olur ki suyla iyi gitmiyor hiç🫣
izobellaaa-_- tatlibebegim_ kızz ben sanki tatlı diye hatırlıyorum ilk hamileliğim de alalalal acımıydııı ki😂 şeyle karıştır bak hani süt artıcı çaylar var ya onun içine dök
tatlibebegim_ izobellaaa-_- evet ya iğrenç tadı var acı içinde rezene fslan var ya garip bi tadı😅o çayları nerden alıcamm
izobellaaa-_- tatlibebegim_ eşim e bebekten almıştı hipp ama kilo yapıyormuş anneye tatlı olduğu için aklında bulunsun
tatlibebegim_ Durdaneunl doğum yaptıktan bi kaç gün sonra kullanmaya başladım öncesinde içmedim, kekte güzel artırıyo tatlı türü hersey arttırıyo sütü
MorKelebek54 Durdaneunl illaki etki eder kuzum ama dedigim gibi sivi seyler vucuda direk etki ediyo aninda ediyo yani. Ben o dedigim siyah kayisiyi kaynatip ictigimde en gec yarim saat sonra gazim cikti. Tabi yuruyus yapmamin da etkisi vardi. Uyusuklugun gittikten sonra ilk kalkistan itibaret bol bil yürü kuzum emin ol o zaman daha hizli iyilesiyosun. Benim de oglum makat gelisliydi. 35. Haftama kadar normal dogum planliydik ama 35. Hadtadan sonra makat gelisli olsugunu ogrnedik 38+6 ya kadar bekledik ama donmedi. 38+6 da da spinal sezeryan oldum cok rahst atlattim cok sukur 🤲🏻 aklina tskilan bisi olursa sorabilirsin kuzum
Durdaneunl izobellaaa-_- yaaa bilsem almazdım zaten kilo problemim var takıntılıyım 😅 neyse sallama şekilde 20tane var kutu da o çay işe yarıyor mu arttırıyor mu baya
izobellaaa-_- Durdaneunl onu bilmiyorum sallama dediğin rezene ise evet işe yarar 😃 valla ben almadım kilo ama normal de de çok zor alıyorum bende tam tersi kilo seviyorum blalık et 🤣emzirirken kurumuş eksiye bile düşmüştüm ama kilo almaya müsait arkadaşım emzirirken 5 kilo almıştı o çaylardan
Durdaneunl izobellaaa-_- işte bende o arkadaşınız gibi olurum 🙄🙄 neyse aldığım paket bitince bir daha kullanmam😅 bestlak damlayı suya mı katıyoruz
izobellaaa-_- Durdaneunl Evet canım damla şeklinde zaten çok katmıyorsun öyle hatırlıyorum 20 ay önce doğurmuştum en son o zamandan kalma bilgiler 😂