Birtutambebek Kızlar duş da sıcak su iyi değil diyorlar sizin bu konu hakkında bilgileriniz nedir ben asla ılık su ile duş yapamıyorum sıcak su seviyorum zararı var mı acaba doktora sormadım aklıma gelmedi internette bir çok şey söylüyor peki siz
asell13 Birtutambebek genelde ılık ve ayakta duş almayı öneriyolar canım benim riskli geçti diye haftada bi duşa izin vermişti
Yamanmomy Birtutambebek çok sıcak su rahmi yumuşatıyor diye tavsiye edilmiyor ılık olmasında fayda var
ngksu Birtutambebek kası damarı gevşetiyo sauna mantığında düşünün bu yüzden sakıncalı almamanızı tavsiye ederim ayrıca tansiyonunuzu da etkileyebilir alcaksanızda belinize tutmayın sürekli bi yere tutmayın suyu banyonun kapısı açık kalsın buhar çıksın
Lalemmm12 Birtutambebek sıcak suyla duş alınca fark ediyorum ki bebek kendini sertleştiriyor yani karnım baya sertleşiyor ama ılık duş alınca iyi geliyor bana karnım da sertlik falan olmuyor ve sıcak duşta kasıklarım rahatladığı için daha çok kalmak istiyorum ve bu da çok tehlikeliymiş doğumu yakın olanlar hani sıcak su leğende oturuyorlar ya açılma olsun diye aynı hesaba geliyormuş artık fazla sıcak suyla duş almıyor bşde alınca karnım çok kaşınıyor ve sanırım oda çatlak yapıyor
Birtutambebek Lalemmm12 benim de ilk gebeliğimde ilerleyen süreçlerde böyle 7 aydan sonra ya 6 ay ya 7 ay tam hatırlamıyorum sıcak suyla hep duş alıyordum çıktığımda sırtım ve göbeğime kırmızı alerji gibi oluyordu yarım saat sonra geçiyordu sonrasında göbeğimde yanlarında çatlak çıktı
asell13 Birtutambebek sonuçta vücut gevşiyor benim 9 ve 11 hafta baya yoğun kanamalarım oldu ikiside duş aldım üstümü giydim kanamam başladı o yüzden dr yasakladı haftada 1 çok kısa ılık duş alacaksın dedi 35. Haftaya kadar öyle yaptım sonra normale döndüm