Ranipcneg Yemekten sonra veya gün içerisinde karında sertlik olan varmı ? Ayaklarda ağrı şişkinlik ? Rahim kanalına girmeye çalışıyor sanki ani tekme yaşayanlar varmı ?
1H1Smomyloading Ranipcneg ayaklarım artık insan ayağı olmaktan çıktı maalesef hiç bir ayakkabım olmuyor öyle şiş😁 ara ara sertlik oluyor bende de bir de vajinada çok baskı ve ağrı hissediyorum gün için de de ara ara kasıklarıma bir ağrı gelip gidiyor bu hafta biraz daha sakin gibi bebiş
Fatimecansu79 Ranipcneg bende aynı durumdayim bir anda karnım sertleşiyor bana agri veriyor yalancı sancı dedi dr
Rkadi Ranipcneg yarın 36 olacağız gece boyu sancı çektim bugün. Adet sancısı gibi ince ince bazen de daha şiddetli. Kalktığımda semsert oluyor karnım ve bebek kendini aşağı doğru zorluyor gibi hareketler yapıyor. Durdurmayan bir ağrı değil ama uyutmuyor da sürekli hafif hafif ıh mıh yapıyorum 🥲
Ranipcneg Ben okadar ağırlaştım ki gün içerisinde evde zor kalkıp yatıyorum ama durmakta istemiyorum çünkü kış boyu yattım hareket etmek istiyorum hergün sil süpür yapıyorum yavaş yavaş temizliğime başladım her an gelecek miş hissi var 😅
1H1Smomyloading Ranipcneg o his bende de olmaya başladı hareket etmek istiyorum hem de çok ama maalesef o kadar ağırlaştım ki evde yemeği zor yapıyorum bir iş yapıyorsam 5 dinleniyorum ☺️ dinlenirken de ara da uyuya kalabiliyorum 😂 yani kısaca ben bende değilim 😄
izobellaaa-_- Şuan öyleyim ama aşırı yiyorum yani yer kalmıyor bence benim sonra çok sıkıntı çekiyorum Şuan elimde soda 🥹😆
Ranipcneg izobellaaa-_- Hele ben gündüz hiç bir şey yemek istemiyorum kahvaltıdan sonra ama akşam saat 8 den sonra bana bir güncelleme geliyor deli gibi yiyorum yatana kadar ağzım boş kalmıyor bu ara her gece dondurma meyve yiyorum . Çok şükür mide yanmam falan olmadi
1H1Smomyloading Ranipcneg ben her an her dk uyuyorum 😁 hamilelik öncesi baykuş gibi gece insanıydım uyumazdım erkenden bir de kolay kolay uykuya dalamazsın da 😂hamileliğin bana kattığı artısı uyku sorunlarım kalktı ortadan
izobellaaa-_- Ranipcneg aynıııııı bennnde öyle bir de oğlum var bir buçuk yaşında 9 a doğru uyuyor o uyuyunca sürekli bir şeyler yiyesim gelşyor midem yanmıyor ama böyle mideme baskı oluyor aşırı yemekten
Ranipcneg Ben 52 kilo ile halile kaldım şuan 62 kilodayım hafta başı tekrar tartilicam ama bu hafta durmadan geceleri aşırı yemeye başladım çok almasam bari almadım almadım son dakika alıcam galiba 🥺
Ranipcneg izobellaaa-_- Ay kesinlikle baskı bende de var bebek birde oynayınca nefes darlığı çok yaşıyorum ben hamileliğimin başından beri nefes sorunum var bir arada aşırı burnum kanıyordu .
Ranipcneg 1H1Smomyloading Tecrübelerini dayanarak sormak istiyorum Hurma yemeye kaçınca haftada başlamalıyım.
Ranipcneg izobellaaa-_- Bazı hamilerde oluyormuş ben de olmasına şaşırmadım 😅😁 genelde beni bulur böyle şeyler Her sabah burnum kanıyordu bir kaç kere akşamları da oldu geçti çok şükür.
izobellaaa-_- Ranipcneg sende kendini o kişilerde hissediyorsun demekki beni bulur zaten. Diyenlerden 😃😃
1H1Smomyloading Ranipcneg Ben bu hafta başlıycam pazartesi sorduğum ve araştırmalarım sonucunda 36. Hafta dedi herkes zaten 35. Haftayı bitirdim,Tam zamanı hurmanın 👍🏻