Babyy_1 Gün içinde kendinizi evde ya da işte farketmeksizin yordugunuz zaman bebeğiniz hareket ediyor mu ya da ne kadar hareket ediyor
Enfal_06 Babyy_1 benim ki sanırım rahatsız oluyor hep uzanıyim da yeri geniş olsun 😂😂 yaramazlık yapsın
parsanasi Evet, ben çalısırken karnım sertleşirdi eve gelince yemekten sonra sevdiğim meyveleri yerken uzanırdım ayaklarımı yukarıya kaldırıyordum hemen tekmelemeye başlıyordu stres yapma sende dene :)
Babyy_1 parsanasi Bugün izinli günün evdeydim temizlik yaptım yemek ve meyve de yedim sesi çıkmadı hala
Enfal_06 Babyy_1 sizin bebek rahatına bakıyor içerde 😂😂 sizi yormuyor bebeğiniz kız mi acaba bizim ki erkek olduğu için 1 saniye durmuyor kızlar daha durgun oluyormuş çikolata yiyip sağa uzanın karnınıza elinizi koyun pit pit diye yavaş dürtebilirsiniz onu çünkü doktor bize gelen hareket etmeyen bebeklere böyle yaparız demişti banada çok yapıldı bazen uyuyorlar
Babyy_1 Enfal_06 Erkek dendi başından beri doğum da kız olursa bilemem 😀 bizimki baya rahat ya hiç ellesmiyor bana 😀
Enfal_06 Babyy_1 Aa kız uslu bi erkek miş bu 😂😂 biraz ona bulaş hareket etsin viyy içerde yatıyor oh🤣 benim bebe öyle değil yeterki rahatı yerinde olsun 9 ay içerde nasıl duruyor bu bebekler 😂🤣
Babyy_1 Enfal_06 Valla uslu en başından beri dışarı çıkınca da böyle olur inşallah 😀 o bana ellesmeyince ben ona ellesiyorum zaten 😀 sesi çıkmadığı an basıyorum durtmeleri 😀
Enfal_06 Babyy_1 ne güzel kız uslu uslu duruyor ay bu bebeler de bizden çekiyor hareket edince çok mu hareket etti bişey mi var hareket etmeyince de aynı düşünüyoruz 😂 yine sağ salim kucağına alırsın inşallah