Esrass21 rahime_ali-26 bir hafta once gittigimde zayif demisti doktorum 1750 cikmisti kilosu bir hafta sonra olctu 2400 cikti makine yanlis olcmus yani yanilmis dedi doktorum
Esrass21 Esrass21 yani makinesi cok guzel bobreklerine kadar gorebiliyor en ince ayrintisina kadar ama makine olcumu bazen duzgun yapamayabiliyor anliyacaginiz
FyA rahime_ali-26 erkek benimde valla bugün ilk defa benimde hiç hareket yok yaaa normalde çok tepinirdi sanırım dün çok yoruldum oda yoruldu heralde 😰
rahime_ali-26 Meryyymom31 benimde hamile olduğum belli bile değil 😅 hamile tulumu giyiyorum belli olsun diye karnım çok çıkmadı 34 haftalık olduk
Meryyymom31 rahime_ali-26 ne guzel ben corap giyemiyorum ustumu giyemiyorum taharetimi zor yapiyorum ayiptir soylemesi🤓
gizemvatanseverbal rahime_ali-26 34+4te 2700kg 41cm boy demişti doktorum. Şu an 37+2yim henüz doktora gitmedim. Bu haftalarda doktorum 3.5’u geçer demişti.
rahime_ali-26 Meryyymom31 bende öyle ufak tefek zorlanıyorum ama çok da değil yani henüz karnım 5 aylık karın gibi 😅
1anne3bebe O-zge_1234 ekstra hiçbirşey yemiyorum inanın ben yapısal olduguna ve benimkilerin içeriyi sevdiğine inanıyorum 😁