Lavinya21 rahime_ali-26 bizim gelinimiz sürekli doğumları erken olduğu için bebeği kilo aldığı dönemde doktoru bol bol badem kuru üzüm leblebi ve muza ağırlık ver demişti ona 35. Haftada 2.800 doğurdu tavsiyem olsun dedim🧚
rahime_ali-26 6hilal_akin1 bebeğe göre değişiyor aslında aldığı kilo haftasına göre ben 10 günde 300 grama yakın aldım ama hep et yedim
rahime_ali-26 Lavinya21 çiğ badem falan da yiyorum muz da aynı şekil kuru üzüm ile leblebi deneyeceğim inşallah fayda görürüm 😊😍
6hilal_akin1 rahime_ali-26 valla 49 la hamile kaldım şuan 62 yim ama boyum uzun olunca göstermiyor keşke kısa olsaydım 😂
Meryyymom31 6hilal_akin1 47yle hamile kaldim su an 64 son ayim. Boyum 1.50. Neden kisa olmak istedin anlamadim kisayim ben bi ekstrasi yok.
Cankuss35 rahime_ali-26 bizde öyleydik 33+2 de 2.100 dük doktorum zayıf dedi hatta 36 da gittim 3 kilo olmuş sımdıde iri diyor o yüzden hiç kafana takma şimdi alcak asıl
FyA rahime_ali-26 evet az ye dedi tatlı ve meyve ama ben çok tatlı seviyorum ve yiyorum kezaaa meyvede 🤣🤣🤣 dayanamıyorum günde bir pırsiyon ye dedi
rahime_ali-26 FyA meyveyi bende çok yiyorum tatlı pek aram yok tatlı kilo mu aldırıyormuş ki yeme dedi