Snmim Kızlaar reglime 5 gün kaldı normal gebelik testinde silik ikinciyi gördüm daha öncede iki kimyasal bir düşük yaşadıgım için şuan kan vermeye korkuyorum acaba yine kimyasal olup değerim düşer mi diye,adetten 5 gün önce silik çizgi normal mi sizce silik te değil aslında tam control çizgisine yakın kırmızı
Esrafun_Nisa Snmim canm bende 5 gun kala yaptm silik cizgi cikmisti 4 kala yaptim daha netti şukur simdi 7 +2 haftaligiz
Snmim Esrafun_Nisa kan vermek için adet günümü mü beklemeliyim bilemedim canm silik çizgiyi gördüm aslında ama çokta acele etmek istemiyorum değerim yükselsin istiyorum
Esra7261 Snmim adetten en az iki gün sonra kesin sonuç verir. Ama ben 1 hafta kala idrar testinde çok silik görmüştüm. Daha önceki yaptığım testlerde hiç bir şekilde silik dahi olsa çizgi çıkmadığı için silik çizgiyi görür görmez anladık hamile olduğumu
Snmim Esra7261 kan vermek için adet gününün gelmesini bekledin mi canım ? Erken davranmak istemiyorum daha önce iki kimyasalım var korkuyorum açıkcası
Bebekveben Ben tam adet günümün sabahında yaptım canım çizgim silikti ertesi gün tekrar yaptım daha belirgin çıktı 😊
Cemsalim Ben ilk bebegimde adet gununden 2 gun once yapmistim cikmadi sonra adet gunumde yapmistim silikti ama kendinizi hirpalamayin her kesin yumurtlama gunu farkli kiminde cikiyor onceden kiminde cikmiyor gec dollenme olabilir vs. Yinede siz bilirsiniz insan tutamiyor tabi kendini meraklaniyor