Sedagoktugg54 Zeyno_01 İkinci hamileliğim adetim biter bitmez ilk ilişkide hamile kalıyorum yani ilk oğlumda da o şekilde oldu bu oğlumda da adetim bitti ilişki oldu hemen hamile kalmışım
Zeyno_01 busrax_ aynen canım adetim bitti bittiğin ilişkiye girdik 2 gündür kaşık ağrımdan duramıyorum karnım ve göğüslerim de fena şiş yanılmak istemiyorum ama umutlanmakta istemiyorum 😑
busrax_ Aysegulmutlu97 adet bittikten hemen sonra mı oldu bir daha ilişkiniz olmadı mı nasıl anladınız bunu Ben ovülasyon testi yaptım ikinci günü bayağı koyu çıktı şaşırdım açıkçası
Zeyno_01 busrax_ ikinci gün boş geçti 3 gün girdik ve ilk ilişkiden sonra ama kaşık ağrım başladı bir gun sonra akıntım geldi baya şaşırdım hatta
Aysegulmutlu97 busrax_ adettim 1 ocaktı 7-8 gün sürüyor 27-28 gün döngüm ve sadece 9 ocakta ilişkim oldu ve hamileyim
busrax_ Zeyno_01 benim ilk gebeliğimde belirti olarak en çok yaşadığım şey kasık ağrısıydı inşallah gebelik vardır sende de
Zeyno_01 busrax_ inşallah canım ilk gebeliğimde bel ağrısı çoktu bende de böyle yaşamadığım için ister istemez tereddüt ediyorum
Mervekorkmzz Zeyno_01 ilişkiden 1 hafta sonra kahverengi kan geldi azıcık peceteyle sildim gördüm . Göğüs ucuma asla dokunamiyodm karınca geziyo gibiydi huylaniyodm elim değince çok acı çekiyodm başkada belirti olmadı reglime 3 gün kala öğrendim