ya şimdi ben biraz gerginim.
güzellik merkezidne plazma penle ben alımı için konuştum çoğunlukla tanesini 200 tl den alacağız dediler. şehirde iyi bilinen bir yer 100 tl den alırım dedi. 2 adet alacaktım kardeşimde yanımda idi 3 onun 3 benim olsun dedim 600 tl verecektim. tabi nokta şeklinde benlerde vardı yüzümüzde ortalama 7,8 tane. neyse işte biri uyuşturucu krem sürdü. 15 dk sorna işlem için yukarı çıktık. kız bize açıkladı 3 gün ıslatma yok vs. yakmaya başladı. hatta iyilik olsun diye 3 adetten fazla ben yaktı. biz iyilik sanıyoruz çünkü onlara para vermeyecektik. neyse işte 2 krem çıkardi adeti 350 den ben almayacağız dedim ama iz kalacak işlem iyi olmaz dedi tanesi 300 olsun dedim kartla geçeriz dedim kadın ama kesinti oluyor ıban yok mu dedi bende hayır kredi kartı getirdim dedim kardeşim bende var dedi. neyse bende almıyorum kremi bdne var benzeri dedim kadında tamam o halde dedi kremi ilk fiyatından 350 den verdi kardeşim ibana attı bende 600 tl yi kartla çektim. kız hatta ben sizden ekstra atış da yaptım yani kartla çekince zaten kesinti oluyor dedi.
bilmiyorum ama o kremi bize kakaladilar. bir yanım ama fazladan ben de yaktı bence takma diyor bir yanım ise resmen dolandırıldın diyor. sizce?
birde biri diyor 3 aydan önce 2 . atış olmaz diğeri diyor 1 ay sonra gelin eğer varsa iz yine alalım. oluyor mu