Ysmcrs Doğuma 87 gün kaldı ama ben aşırı duygusal ve sanki hayatımda herşey değişecek stresini yaşıyorum eşime söyledim ama sen şükretmiyorsun diyor ben şükrediyorum iyiki bebeğim var ama sanırım korku endişe hepsi var üzerimde sizde böyle olan varmı
NehirNil Ysmcrs benim de 10 günüm kaldı arkada 2 çocuk bırakıp ameliyata gitmek ve çıkamama korkusu çok zor çook 😞
Firstpreg Ysmcrs Siz ne güzel duygularınızı açıkça ifade etmişsiniz. Ben sanki bunları dile getirirsem, yani kendime itiraf edersem çok ağlarım diye yok sayıyorum 😔 Ama bu platformda okuduğum kadarıyla her anne adayının yaşadığı duygularmış bunlar.
Linosko1 Ysmcrs hissettiklerin cok normal seyler kendine iyi davran 🩷 bende oyle hissetmistim ama gelip geciyor evet hayatin degisiyor ama cok daha guzel oluyor evde sana bi arkadas ekleniyor yalnizlik bitiyor🫠 6 buçuk aylik kizçem var az biraz tecrube olarak yazdim 🫶🏻
Sumeyye_0 Bizim de kaldı 68 gün ve gün geçtikçe kaygı endişe doğum korkusu oluyor ben kafamda kurmamaya düşünmemeye çalışıyorum :)