o6__8o sevdicek93 bizde bugun 7 haftalik olduk.sali gunu kalp atisina gidicez. Duyariz degilmi .Allah nasip ederde insallah. Sabirsizlaniyorm birseyi yoktur umarim :///
Fatmaklc66 Selam canım bende suan 6+2 deyım 4+5 te keseyi gorduk 18 ocakta randevu ozamanda kalp atısı ıcın gıdecegım allah saglıkla kucagımıza almayı nasıb etsın
sevdicek93 Bebek252 evet heyecanlandım kalbim çıkacaktı kalp atışı çok derinden geliyordu tam 5+6 çıktı
Dilanburak Bebek252 daha altı haftalık olduğum günü hatırlıyorum o yağmur da çamur da dizime kadar ıslanırken ona rağmen yine kalkıp kalp Atışını dinlemek için gitmiştim 😁 heyecanını anlıyorum ama hemencecik geçiyor şimdi 18 haftalık olduk 🤗🤗🤗🤗sabır canım
Bebek252 sevdicek93 süper ben de Perşembe 5+ 6 oluyorum duyarız biz de inşallah 🥰kızlar 5 yıllık hasretim bu benim hala inanamıyorum şaka gibi yalan gibi hala bu yüzden fazla heyecan var yıllardır hayal ettiğim anlar hep😔😔
SsAnk_04 Bebek252 sağlıkla kucağınız alın inşallahh benimde 5 yıllık hasretimm yarınn gidicem kese için inşaallah görünürr 😊❤️❤️Çok heyecanlıyım
BusrAdem Bulantii basladimii kizlar ben 9 1haftaligim 6 haftlikta baslamisti suan birz azaldi gibi ama sabahlarii cook kotuyum😑😑