Esmaveminigi SrplTnsl siz benden. Erken duymuşsunuz ne güzel ben daha duymadım 🙏 bi daha ne. İçin çağırdı. Kontrole
SrplTnsl Esmaveminigi benim kahverengi akıntım ve pembemsi bi kanamam oldu, o yüzden acil gitmiştim doktora o esnada duyduk ultrasonda çok şükür canım, İnşAllah sende en kısa zamanda duyarsın 😊
Akdgnsyma Özel galiba benim adete göre 6+3 ama ultrasona göre 5+1 galiba ultrasona göre bakılıyor o yüzdem daha küçük sizinkide muhtemelen küçük 1 2 haftaya görünür inşallah
deryamehmet35 Esmaveminigi bende çarşamba gitmiştim 15 gün sonra tekrar gel dedi ama lekelenme biraz korkutuyor. Hayırlısıyla duyarız inşallah
SrplTnsl Sidelya en korktuğum şey kilo inanır mısın 😣 buhafta hep yattım ye yat dinlenme verince İnşAllah sonrasında rahatlıkla veririm😕 bence süper canim yiyip almamak hep istediğim ama olmayan şey 😬
sevdicek93 Kızlar hemen hemen hepimiz aynı haftadayız benim göbeğimin alt kısmında şişlik vardı fakat bugün indi ....az da olsa sıvı gibi bişey geldi sizce ters giden bişey olabilir mi ?
SrplTnsl Sidelya 😬😬😬sağlıkla sıhhatle gelsinlerde verilir İnşAllah 🤭 bizde aile kilo ırsı birde bundan tırsıyorum ama azmedip vermem lazım diye kendimi şartlandırıyorum kürüyorum kafamda 😬
Sidelya SrplTnsl bizde de tontikler fazla ama ablam 2 tane doğurdu incecik kaldı inşallah ben de öyle olurum 😍
Bebek252 sevdicek93 sevdicek93 canım ya Ne geldi şimdi aklıma acaba ikiz de kesenin sonradan görülme ihtimali var mı 🙈🤔😉
Bebek252 sevdicek93 inşallah öyle olur hayırlısıyla ben niyeyse hep öyle hissediyorum ama benim beta hcg de tek gebeliğe uyuyor ☺️
sevdicek93 Bebek252 aslında benim başlarda 3 er 4 er kat arttı ikiz diyordum ki öyle değilmiş canım bende sen gibi çok üzüldüm ama başıma dünki olay gelince şükür rabbim dedim
Bebek252 sevdicek93 yok tabiki üzülmedim olsunda hayırlısıyla tek olsun cok şükür bugünümüze ama insan işte hani diyoruz ki o kadar yıl gecti 2 çocuk birden olsa fena olmaz 😉😊🤗