Cnsmrc Bebek252 bişey danışabilir miyim? Bende tüp bebekle gebeyim de estrofem kullanıyorum ne kadar süre devam edeceğinizi söylediler çünkü içine bakınca hamilelikte kullanılmaz yazıyor da
Cnsmrc sevdicek93 sevdicek93 her doktorun tedavi şekli farklı sanırım birimiz devam ediyoruz birimiz bırakıyoruz aman sağlıklı doğsunlar da başka bişey istemiyorum
sevdicek93 Bebek252 hadi hayırlı olsun canım çok sevindim herşeyde vardır bi hayır bebişi görebildin mi
merveancl Gozdeeerss 8+4üm bende de var bir ay sonra tekrar gidicem inşallah iyi düşün iyi olsun doktorlar birazda abartıyor bana çocuğun olmaz diyorlardı dış gebelik diyorlardı sen istirahat et bol bol kendini yorma tevekkülü de dilinden eksik etme güzel olsun herşey inşallah
Gamzekaba Bebek252 Selam kızlar 😍 bende 5+0 oldum bugünnn heyecanlı anne adaylarinda bende varım 😁 kalp atışını duyduktan sonraki aşama nedir 😍😍
merveancl Gozdeeerss ben ilk öğrendiğimde çok yeniymiş 3 haftalık falan ondan öncesinde rahimde kist vardı çocuk olmaz diyorlardı oldu çok şükür. Çok küçük olduğu içinde keseyide bebeği de göremediler dış gebelik bu kürtaj olacak dediler ama ben direndim bekledim iyi kide olmamışım
Glshmnnmkm Ed4 canım karından yapılan ultrasonla 5000 i bulması gerekiyormuş görebilmek için bende 2000 de gittim göremedik keseyi 3 gün sonra gittik gördük şükür şimdi kalp atışını bekliyoruz Allah’ın izniyle 😊🙏🏻 Siz de görürsünüz en kısa zamanda inşallah 🙏🏻
Bebek252 sevdicek93 sevdicek93 canım ya Ne geldi şimdi aklıma acaba ikiz de kesenin sonradan görülme ihtimali var mı 🙈🤔😉
sevdicek93 Gamzekaba evet yanımda birini götüreceğim doktorum ona söylesin sonrasında da küçük bi parti❤️