Yldz111 26 haftalık hamileyim fakat yaklaşık bir aydır yatakta dönerken, yerden bisi alırken ya da bağdaş kurar pozisyondayken vajinamda acı hissediyorum. Sanki ezilmiş gibi bir hissiyat . Aynı sorunu yasayan var mı? Bu arada ilişki vs kaynaklı değil.
Yamanmomy Yldz111 aynısı bendede var ayağımı kaldırınca oluyo genelde kemik acısı gibi soktora söyledm normal dedi
Emel_aslan06 Yldz111 ileriki zamanda dahada siddetlisini yasican aynii sorun bendede var bunlar normal korkmayin yani vajina beden kendini hazirlioo 34 haftaligim bende yatakta dönmeye korkuoom😭
Srfe01 Yldz111 bende aynilari oluyor hergün hemde doktor başı aşağıda başını dayıyor dedi normal dedi
NGold Ben 37+3 teyim suan hissediyorum onu çatı ağrısı olarak yorumluyorum sizin haftalarınızda hiç böyle bi problem yasamadım bence bi doktorunuza söyleyin çok erken
Yldz111 NGold ben de bu haftalarda böyle olduğu için korktum bir sorun var diye haftaya kontrolüm var soracağım
Yldz111 Yamanmomy biraz korkuttu randevuma da daha var diye burda sormak istedim yasayan var mı diye.
Emel_aslan06 Yldz111 işin gerçeği ole valla bacim son aylar daha zor korkmada agrilar kramplar sancilar Allah kolaylık versin inşallah hepimize