Emelinda Merhaba arkadaşlar çok abartıya kaçmadan kızımın hastane odasına bir iki süs yaptırdım instagramda bir sayfadan henüz teslim almadım. Kapı süsü, takı yastığı, 30 adet hediyelik magnet ve küvez eteği-kurdelası. Kendi yatağıma bir şey yaptırmayayım boğmasın odayı dedim. Yalnız kafama takılan şu. Kapı süsünü tülsüz gönderecek yapan kişi. Kendiniz bağlarsınız ölçüye göre dedi. Bu kapı süsünü nasıl tutacak o tül? Kapıya nasıl bağlanacak? Öğrenmem lazım ki kutuyla kayınvalideme verirken anlatayım zorlanmasın kadıncağız da. Yapan bilgisi olan var mı hiç? Bu süsleme işi çok büyüdü gözümde. Aslında hiç girmeyecektim bunlara ama bebişimin bir iki hatıra fotoğrafı olsun istedim. Ayrıca çöpe gitmez odasında da değerlendirilir yastık süs vs. diye düşündüm. Bu konuda kendisi oda süslemiş olanların tavsiyelerine açığım☺️
Haticesoysal Emelinda benim gttm hastanede kapısında demir var ona direk kapı süsü takılır ki süsüm alçıdan belki vardır yoksa tülle sararsnz iki metre tül alıp
Yogurtlupilav Emelinda Tül pek benlik bir detay değl ama kapı süsünü kapıya çift taraflı bant ile tutturacağım. 3m markasının oldukça kuvvetli bantları var. Belki faydası olur sizede..
Baykalll Benim de kapi susum tulsuz ben 8 metre aldim tulu boydan bi de enden gecirecegim yani + seklinde olacak kapi susunu de ortasina yapistiracgm
Emelinda Baykalll Yapıştırma işini neyle yapacaksınız silikon falan mı? Ağırlık sebebiyle taşır mı acaba?
Balkiz Bende bunu araştırıyorum kaç gündür. Hastane odası kapılarında kapı süsünü rahatça asabileceğimiz bi çentik var mı acaba. Geçen hafta katlara çıkıp bakıcaktım kapılara ama unuttum 🙈
Emelinda Balkiz Ben baktım geçen gittiğimde bizim hastane kapılarında yok ne yazık ki. Hatta katı gezdiren görevli ısrarla kapı üzerine en ufak bir çizik olmayacak şekilde süsleyebilirsiniz ancak dedi 😬
Baykalll Balkiz yok maalesef kendin yapiyosun tul yapip uzerine takabilirsin ya da cift tarafli bantla tutturabilirsin
Swraksya Hastane kapısına ortalama 6 metre tül gidiyor ben düz yukarıdan aşağı yapcam bitek elimde çerçeve var ortaya asılacak evde tülün tam ortasını ayarlıcam silikonla yapıştırcam çift taraflı bantla da olabilir o zaman tüle yapıştırıp götürmezsiniz de hastane de kapıya takarsınız gerçi süs çok mu ağır hafif mi ona göre ayarlarsonız benimki hafif ilk silikonla denicem olmazsa çift taraflı bantla..
Emelinda Swraksya Ben de düz yukarıdan aşağıya istiyorum. İki ucunu kapının arkadında mı bağlıyoruz birbirine peki? Ön yüzü ortadan kıvırılıp kapı süsü yapıştırılacak. Kapının arkasında tüller nasıl birleşecek onu da anlatırsanız aydınlanacağım 🙈
Emelinda Duvara çerçeve asmak için almıştık öyle bir şey epey iyiydi tutuşu onu denerim artık. Teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için 👍🏼
Swraksya Emelinda ben bağlamayı düşünüyorum çünkü başka türlü Bi çaresi olacağını sanmıyorum isterseniz tülden orta boy bir fiyonk yapın arkada bağladığınız yerin üstüne yapıp sabitleyin hem kapanmış olur yada bağlamak yerine çengelli iğne ile tutturabilirsiniz açıkçası benimde aklıma gelen bunlar 😊😊
Emelinda Aysun26 kapı süsü takı yastığı ve magnetleri selincetasarım diye bir sayfadan sipariş verdim toplam 300 ödeyeceğim. Küvez eteği ve kurdela Ankarada suluhandan 75tl de o. 6metre kurdela alacağım ordan ekstra. Onun fiyatını bilmiyorum henüz sormadım.
Sema58 Aysun26 https://www.instagram.com/p/BsQusvTHAF9/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=53l3jqg0o9fp
Emelinda Swraksya teşekkür ederim tekrar tekrar ☺️ Hiçbir fikrim yoktu şimdi en azından gözümde bir şeyler canlanıyor
EbruAA Koçtaştan çift taraflı bant aldım bende 7 kg kdr taşıyor onunla yapıştırcam izde bırakmıyor ordan bakabilirsiniz kızlar
Merve1995 Merhabalar hanımlar ben de bu işleri yapıyorum, kapı susunuzu yapan kişilerden kapı susunun arkasına kapıya gerilecek tule bağlamak için bir kolaylık yapmasını rica etmelisiniz , yapilan ürüne göre ürünü hazırlayan kişinin inisiyatifiyle bir kurdela mesela bir keçe vb ile sabitlenmiş şekilde sağlam bir halde teslim almak isteyin 😚
Merve1995 Dediginiz yapıştırma tarzları çok sağlıklı olmayacaktır, umarım her şey istediğiniz gibi olur iyi geceler