Guldane32 Prensesss2016 cuma günü evde erken gebelik testi yapmadım çıkmadı gene de insan bı umut bekliyor
Prensesss2016 Guldane32 çok sevindim senin adına sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim kaçıncı gebelik
Guldane32 Prensesss2016 amin inşallah Allah’ım dileyen isteyen herkesle birlikte nasip etsin kucağımıza almayı 🌸 3 gebelik ama bı düşük yaptım bide kimyasal gebelik geçirdim
Esma321 Guldane32 Histereskopi ne için yapılmıştı ve histereskopi sonrası beklediğiniz adet diğer aylardaki gibi aynı günler miydi yoksa işlem sonrası gün değişti mi bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Guldane32 Esma321 doktor polip olabilir demişti ama oda kan pıhtısiymis onu temizledi işlem sonrası 6 gün adet gecikmesi kan vermeye gitim de beta değeri 51 çıkmıştı ama normalde adetim 28 günde bı düzenli oluyordu
Fundayim Guldane32 bendede polip varmış histereskopi olcam. Ameliyat günüm reglden bir hafta öncesine denk geliyo. İnşallah hamile kalırım. Siz reglden kaç gün önce ameliyat oldunuz ve hemen mi hamile kaldınız. Ne kadardır süredir bebek istiyodunuz
Guldane32 Fundayim ben adetin 4 günü oldum hamile olmadığımdan emin olununduktan sonra yapıldı 15 gün ilişki yasaktı hemen hamile kalmıştım bidaki adet döneminin de gecikmeyle ogrnedim hamile olduğumu 4 senelik evliyim