Duyguudaa 31+4 haftalığım 53 kilo ile hamile kaldım şuan 63-64 kilo arasında değişiyor doğumdan sonra hemen kaç kilo verdiniz eskiye dönmek istiyorum hemen çok mu zor
saudade_ Duyguudaa 16 kilo aldım, 40 ım çıkana kadar 10 kg kendiliğinden gitti zaten Şimdi 6 yı vermek kaldı 🥲
bebisliozlem 65 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim. Doğumdan sonraki ilk 1.haftama kadar hiç ölçülmemiştim baktım 10 kilo vermişim. Geçen hafta pazar da ölçüldüm 1 kilo daha vermişim. 6 kilo fazlam var. 19 gün oldu doğum yapalı 🥰
Belginylmz Duyguudaa 9 gunde 13 kilo gtti 7 kilosu kaldı diyet yaoark 3 kilo daha werdim diyete dewam
Nesli46 Duyguudaa dün doğum yaptım kilo ölçmedim daha ama karnım gitti çok hafif sanki gaz gibi göbek kaldı oda rahimden kaynaklı sanırım iner diye düşünüyorum normal doğum yaptım sezeryan bile olsa gidiyor nadir kilonun kaldığı insan vardır bence
Nesli46 Duyguudaa çok teşekkürler🙏🏻üstelik 19 kilo aldım ona rağmen indi bütün kilo nerdeyse bebeğe gidiyor merak etmeyin bize kalan en fazla 2 3 kilo oda veriliyor☺️2 doğumumda da indi göbek hemen
bebisliozlem Zeliha-16 hayır sezeryan oldum 🤭 bu arada 1 kilo daha vermişim 😁 21.günümüz kaldı 6 kilo 😁