Cicianne55 lilyum_ ben rahim filmi çektirmiştim ama dayanma gücünuze bağlı. Mesela ben alttan muayene olurken de canım az olduğu için acı çekiyorum. Bu yüzden rahim filmi esnasında ağrı çektim ama bitince ağrısı kalmıyor. Acı esiginiz yüksek veya canınız çok tatlı değilse ağrı cekmezsiniz. Her kadının bence mutlaka senede 1 kere de olsa yaptırması lazım. Hem sağlık açısından hem de rahim içini gerçekten temizleyip kanalları açan bir işlem. Bir sonraki adet döngusunde gerçekten fark ediyorsunuz o temizliği.
lilyum_ Cicianne55 yani aslında canım çok tatlıdır elim kesilse ayılıp bayılırım ama bilemiyorum kürtaj olurken suni sancı vermislerdi o zaman bu benim regl ağrımdan cok az fazlası demistim. O yüzden acı eşiğim hakkında yorum yapamıcam😂. Ama reglim ağır geçer onu atlatıyorsam buna da dayanırım herhalde
Papatyakokulukiz lilyum_ çektirdim ama ağır bir işlem değil sadece alet sokulduğu zaman biraz canın acıyor o kadar sonrasında biesey olmuyor ben de böyle olmuştu en azından
erikarpuz lilyum_ benim tüplerim açık hamile kalabiliyorum düşüklerim olduğu için rahim filmi cekinmiştim çok ağrılı ve acılıydı doktor bana ilaç tüplerinden sorunsuz geçtiği için ağrı hissettin demişti ve benim de hep sağ tarafım çok ağrır regl dönemimde ve yumurtlama zamanlarımda hep zonkla bence ağrı tüplerle alakalı değildir
lilyum_ erikarpuz yaa tamam o zaman bir kaç kiside ağrayan tarafta tıkanıklık olduğunu duyunca benim de tıkanık olabileceğini düşünmüştüm. Sizinki aksi bi durum olduğu icin tezim çürüdü şuanda 😂
erikarpuz lilyum_ aynen öyle istisna mıyım bilemiyorum ama iyi olanı düşünelim inşallah tüplerin acıktır 😊
Cicianne55 lilyum_ zaten bir çubuğu sokunca ağrı oluyor. Benim bir de aparatta sıkıntı çıkmıştı iki kere işlem yapmak zorunda kalmıştı doktor belki ondan ötürü ağrı çekmiş olabilirim. Çıkardıktan sonra geçiyor zaten ağrı. İşlem de kısa sürüyor ama işte o başta çubuğu ve aparatı sokması tam bir işkenceydi 😶
Cicianne55 lilyum_ gerek görmese bile yaptırın bence. Kanalları baya temizliyor,takip eden adet döngusunde o temizliği anlıyorsunuz. Ben filmi çektirdikten sonra normalde 3 gün süren adetim, 1 hafta dolu dolu sürdü ondan sonraki ayda da gebe kaldım 😊
Cosimaniehaus lilyum_ bence yine de gidin. Bizim 1 yıl dolmadan tedaviye başlamıştı doktorumuz. İlk klomen çatlatma iğnesi denedik olmadı rahim filmi falan istedi . Bi süre ara verdik aşılama denedik o da olmadı. Sonra bıraktık kendiliğinden oldu 1buçuk yılın sonunda. Yani sizin gebelik gerçekleşmiş aslında bizim hiç olmadı farklı bir durum.
lilyum_ Cosimaniehaus o yüzden erteliyorum aslında. Hani diyorum demekki olabiliyor çocuğumuz. Bi de bu aralar cok korkuyorum aslında. İsteyip istemedigimden emin degilim. Bu ay aşırı derece dogumdan ve cocuk yetiştirmekten korkuyorum. Bakalım hayırlısı
Erva18 lilyum_ canım sen ağrıya bakma benimde adet olduğum ilk günden beri sol kasigim ağrıyordu sağ hiç ağrımadı bende senin gibi sol taraf çalışıyor sanıyordum ama maalesef sol tüpüm kapalıymış sağ dan gebe kaldım hala sol kasigim ağrıyor sordum orda yapışıklık olduğundan ağrı yapar dedi