Uzgnsrt Merhaba ikili testime bakar mısınız ? Bir de tamamı mi bu mu ? E nabizdan sadece bu kadarıyla başka hastaneye gidebilir miyim ? 
myavocado Uzgnsrt kan sonuçlarınız bunlar sadece, asıl önemli sonuç bir grafik şeklinde oluyor, zaten orada oranları, riskin düşük mü yüksek mi olduğu açık açık yazıyor. E nabiza eklenmiyor o, doktorunuza gidiyor.
Shr63 Normal çıkmış bir sorun gözükmüyor bence tabi doktorun daha iyi bilir 3 ün üzerinde çıkarsa riskli diyorlar
Bihterrr Burda sonuç yazmıyor ki. Arkadaş neyine normal demiş anlamadım. Bu sadece kan değerleriniz. Haftanıza göre kanınız ense kalınlığı vs risk hesaplanıyor grafik falan oluyor. Ona doktorunuz bakıyor
Uzgnsrt O zaman doktordan randevu almadan sadece sonucu alamam öyle mi ? Doktordan hiç hoşlanmadım ve fetal dna yaptır diyecek diye korkuyorum
myavocado Uzgnsrt fetali doktorların çoğu öneriyor, korkulacak bir şey değil. Bence yaptırılmalı zaten ama istemezseniz de yaptırmazsınız
Uzgnsrt myavocado isterim de maddi açıdan öyle bir gücüm yok. Bazıları bu işe ticaret gibi bakıyor hani bişey yoksa ve var fetal yaptır derse naparim diye düşünüyorum. Bir sürü böyle hikaye okudum o yüzden korkuyorum doktoru değiştirmek istiyorum
myavocado Uzgnsrt inşallah sonuçlarınızda bir sıkıntı yoktur şimdiden bunlar için endişe etmeyin, olmazsa başka doktora da gösterirsiniz sonuçları alıp