tugcemom_ Kızlar midemin ağrısı mı vuruyor anlayamadım ama özellikle sağ sırt tarafım çok ağrıyor, sağ kaburga tarafımda çok acıyor. Ne yatırıyor ne de oturtuyor 30 haftalığız neden olabilir yaşayan var mı ?
Adlaksy tugcemom_ canım bende 33 haftalık hamileyim aynısını yaşıyorum doktoruma danıştım sırt ağrısı bebek ağırlaştığı için daha çok ağrır dedi mide ağrısı da bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş bende hiç duramıyorum mide ağrısı ve yanmasından dolayı saçta çıkardığı için olabilirmiş normal yani
Kahvemsi-05 Adlaksy saçla hiçbir alakası yok canım. Bebegin yeri daraldığı İçin vede büyüdüğü için biryerleri değiyor hali hazırda baskı oluyor bazen benimde sol göğüs kafesi kaburgama baskı yapıyor çoğunluk kafası değiyor ne yapsamda geçmiyor🥲🧿
tugcemom_ @Adlaksy doktorunuzun önerdiği bir şey var mıydı peki ? Benim sağ tarafa daha çok vurdugu için korkuyorum
Adlaksy tugcemom_ hayır aslında ilaç kullanmanı önermem dedi ama oturup kallkmana çok dikkat etmelisin çok eğilme aniden kalkma dedi normalmiş kuzum ama sen daha kötüysen bı doktora görün geçmiş olsun 💐
Adlaksy Kahvemsi-05 evet aynısı oluyor ama doktor saç çıkarınca miden ekşiyebilir demişti bende ordan biliyorum 🥲 ilk gebeliğim pek fazla bilgim yok 🤭
DenizRoni Bende 34+4 haftadayım giderek ağırlaşıyor hemde mide yanması hemde aşağı baskı çok oluyor uyuyamıyorum oturup kalkarken zorlanıyorum bakalım dayanacağız artık az kaldı 🙏