Batik Gebeliğimin 37. Haftasındayım ve bebeğimin kg su sürekli gittiğim hastanede 2400 çıktı haftasına göre eksik başka bir doktora daha göründüm orda ise 3 kg çıktı bu kadar fark olması normal mi sizce
Sermec27 Batik o kadar fark oluyor mu ya bende bugün muayene oldum 2200 çıktı oğlumun kilosu 34+6 haftalık hamileyim 1 hafta geri çıktı kilosu boyu 45 cm boyu da yaklaşık 2 hafta küçük çıktı kafası da 2 hafta geride nerdeyse 37 e doğum olacak 2500 doğar herhalde bu gidişle acaba daha fazla çıkar mı ki ne bileyim doğum zaten bir riskli bir de kiloyu taktım kafaya
eso14 Batik ilk kızımda doğumdan hemen önce bakılmıştı ve 2.500 denmişti. 39. Haftamdaydım. Ve bi doğdu 2.900 3 arası gidip geliyor. Yanılma oluyor çoğu zaman
Eceliza3434 Batik evet 8% fark olabiliyor cihazlarda benim hastane 4kg yakin cikiyor ama perinat. 2,8gr cikti ve o adam türkiyenin en iyi prof ve son model cihazi var baya sasirdik esimle ama olabiliyormus cünki ölcülen bilgiler istatistik görüntüye göre
meleginannesi33 Batik bende kızımda 38 haftalıkken devlette 2700den fazla doğmaz dedi 1 gün sonra doğurdum 3500 doğdu çok şaşırmıştık 😂😂😂
eceyc314 Batik cihazla ilgili farklılıklar oluyor. İyi cihazlarda yanılma payı daha az oluyor. İlk doğumumda cihazı çok iyi olan bir doktora ve ayrıca devletede gidiyordum. Özeldeki doktorumun dediği kiloda doğurdum tam bir gün sonra. Devletteki ölçüyle alakası yoktu. Doktorlar kendiside diyor yanılma payı olur diye.