Yasemincee26 Kızlar bebeğim küvözde ben süt sağıyırum bugün dmla damla geliyor biberonun dolmasını beklesem günler geçer. Posetw koyup dolaba koysam üstüne sğdığım taze sütü koysam sorun olur mu ? Tecrübesizim ama bir damlası bile boşa gitsin istemiyorum
mimar_anne Yasemincee26 canım sağlıkla çıksın bebeğin inşallah 🙏🏼 dolaba koyduğun sütü oda sıcaklığına getirip üzerine ekleyebilirsin direkt soğuk süte yeni sağdığın sütü ekleme ikisi aynı ısıya gelince birleştir sorun olmaz
busaslan Yasemincee26 bence az az da olsa riske atmadan ayrı ayrı paketleyin birde sağdığınız saati yazın çünkü gündüz sağılan sütler gündüz gece sağılan sütler gece veriliyormuş buna da dikkat edin gündüz sağdığınız sütle gece sağdınız sütler karışmasın 🙏🏼
Selma2412- mimar_anne canım peki buzdolabından çıkarttık diyelim ısıttık mı tekrar buzdolabına koyulmaz dimi
senaall Yasemincee26 riske atmayın kesilmiş olabilir. Oda sıcaklığına değil de ikinci sağdığınızı buzdolabına koyun ikisi aynı ısıya gelince birleştirin ikiden fazla sağımı birleştirmeyin
mimar_anne Yasemincee26 ikisinin aynı ısıda olması gerekiyor canım bir defadan bir şey olmaz bundan sonra o şekilde ilerlersin
Iremkoko Yasemincee26 hayır bişey olmaz ben bu şekilde 6 aydır besliyorum diğerini oda sıcaklığına cıkartıp öyle yapma çümkü sıcak soğuk süt bozulur ayrı kaplarda dolaba koyup içirirken birleştirmek gerekli ama senin yptığın gibide yapıyorum bozulmaz
cerennncee Iremkoko Merhaba bir sorum olacak size 🥹 sağım yapıyorum elektrikli cihazla, sağ mememi ve sol mememi 15-20 dk sağıyorum peş peşe. doğru mu bu şekilde iki memeyi de yapmam? Yoksa bir memeyi 15 dk sağıp 1-2 saat ara verip sonra mı diğer memeyi sağmalıyım
Yasemincee26 busaslan tamam canm dünden beri geri ayrı ayrı sağoyorum. Dün üzerine ekleme yaptığım sütü söylüycem idtemeslerse eğer onu vermem diğerlerini veririm
Iremkoko cerennncee ben ikisinide aynı anda sağıyorum çünkü ilk başlarda birini sağarken biri damlıyodu ve vakit kaybetmemek için ikisini aynı anda sağıyodum ama hala o şekilde devam ediyorum tekli pompanız varsa 15 dk bi gögüs hemen ardından 15 dk ikinci gögsü sağmanızı öneririm çünkü biz öndeki sütü çekiyoruz yani 2 3 saat sonra sağarsanız diğerini az miktarda süt elde edersiniz 2-3 saatte bi 2 gögsünüzü 15 dk sağmanızı öneririm