Zehraaas Kızlar merhabaa Regl için 2 günüm var bugün daha da artan bi göğüs ağrısı var ama öyle böyle değil sancı şeklinde ve idrara sık çıkıyorum biraz sonra kan vercem hayırlı sonuçlar alırım inşallah
Nur8948 Zehraaas bnm de göğüsüm acırdı özelllkle uçları çok hassaslaşmıştı ve pek ihtimal de vermiyordum çok denemştk çünkü daha önce ama 2 gün snra erken test yaptım pozitif çıktı şükür 🥰 bikaç gün geciksin sabırla bekleyin belli de olmaz ama inşallah Rabbim gönlünüze göre verir 🤲🏻
Babymom07 Zehraaas inşallah canım tam olarak hamilesin diyemeyiz ama sık idrar ilk aylar bende fazlasıyla vardı enfeksiyon da olabiliyor tabi hayırlı sonuçlar alırsın umarım ❤️
Zehraaas Nur8948 inşallah hastanede çalışıyorum nöbetteyim. Bi vereyım dedim duramıycm meraktan yoksa
Smyrmz Bence sık idrar ilk belirti göğüs belirtisini çoğunluk hemen yaşamıyor erken belirti olarak söylendiği için psikolojik de hissediliyor regl olacakken de göğüs şişiyor insallah gönlünüze göre olur her şey🫶🏻
Cansu777 Zehraaas yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim bize de nasip etsin isteyen herkese hatta ay bi anda girdim okuyordum mutlu oldum gerçekten ❤️
Cansu777 Zehraaas benimde regl tarihim 22 Mayıstı hala gelmedi test yaptım negatif inşallah bende de vardır
Cansu777 Zehraaas pazartesiye kadar gelmezse kan vermeyi düşünüyorum bende ama bugün regl belirtilerim olmaya başladı