Yaso2110 Merhaba, İnstagramda meşhur littlebaby_tr sayfasından kızıma yastık ve müslin örtü yaptırdım. 15 dk 30 derece hassas programda yıkadım delik deşik heryeri ipler çıkmış sökülmüş ve sayfa asla kabul etmiyor 2 ürüne 1000 tl gibi bir para ödedim parasında hiç değilim ama bebeğim hiç kullanmadı hastane çantası için hazırlıyordum hiç kullanamayacak çocuğum yazık günah sizde yanılıp almayın lütfen😔 Fotoğraf ekleyemedim
huysuz__ Yaso2110 e bebekten almanızı tavsiye ederim, hem uygun hem çok dayanıklı, 5 adet almıştım, her mevsim kullanıyorum , 4 sene oldu hala sapasağlamlar, 2 çocuk büyüttüm 3. Ye yine onları kullanıcam
SrpYlmz Yaso2110 yaa çok yazik olmuş boyle parasini hakrtmeyen yerlere gıcık oluyorum ben Instagram’da Emine Aktaş diye sayfa var ordan yaptırdım çok memnunum ablamda ordan yaptırmıştı tavsiye ederim
ilaxidexi Yaso2110 aa çok üzücü. ben de yaptırdım yıkadım da ama öyle bir şey yaşamadım tüh kötü olmuş
Yaso2110 @“Zeyneppx” keşke fotoğraf ekleyebilsem görseniz inanamazsınız sayfa yastığı yıkamamalıydınız diyor bebek ürününü yıkamadan nasıl kullanırız tamam kafasına koymayacak ama beşiğinde duracak zaten hassas ürün diye 15 dk yıkamışım daha ne yapmalıydım😕
aslanbeyy Yaso2110 forumda sol üst noktaya tıklayın bildirimlere baktığınız kısmın hemen üzerinde resim yükle kısmı var ordan resmi yükleyip linkini kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz.. bende o sayfadan ürün almayı düşünüyordum postu görmem çok iyi oldu🥲
elmaelmaelma Yaso2110 mutluresim.com sitesinden yükleyip orada çıkan linki kopyalayıp buraya yapıştırabilirsiniz.
Yaso2110 aslanbeyy Umarım görebilirsiniz. Sayfa sahibi o kadar yüzsüz ki yıkamamalıydınız yastığı diyor bebek ürünü nasıl yıkanmaz bende tekstilciyim bu arada kumaş defolu Ama kabul etmiyor
aslanbeyy Yaso2110 eminim ki her alan direk yıkıyordur , söylediği resmen sacmalık 😓 veya satış yaparken belirtiyor mu acaba yıkanmaz diye böyle birşey söz konusu olamaz da zaten. çok kötü olmuş bildiğiniz az bir ücret de değil fiyatları telafi etmelerini beklerdim bende. Post açmanız çok iyi oldu teşekkürler🙏🏻
Balbebek012 Yaso2110 yazık günah ya neyse üzmeyin kendinizi kaç senedir kullandığımız müslibler var bu hale gelmedi bebek ürünü tabiki yıkanacak neyse sağlık olsun 💜
B1cnm Yaso2110 ayy yuh bu ne hale gelmiş tabi ki yıkıycaksın yıkamadan kullanılırmı nerde yapıldı beli değil parası da az değil yani firma ürünün arkasında durmuyorsa zaten bende yaptırmayı düşünüyordum şuan vazgeçtim paramı çöpe atamam
Yaso2110 aslanbeyy maalesef belirtmedi ayrıca bebek için alınan bir ürün olmasada %100 pamuk içerikli müslin ürünler bizlerde kullanıyoruz ve makinede yıkanabiliyor bu örtü ve yastığı bebek deterjanı ile diğer müslin örtülerle 30 derece hassas yıkadım. Ürünü böyle göndermediğini benim bu hale getirdiğimi söyledi faturamı istedim biz vergiden muafız istediğiniz yere sorabilirsiniz dedi bende bırakmayacağım bu konunun peşini umarım çok insan görür benim gibi mağdur olmaz, alıp yıkamayanda görürse lütfen elinde yıkasın.
yasmin441 Çok geçmiş olsun paranıza yazık olmuş🥺 ben bunnymuslinn den yaptırdım hastane çıkışı puset örtüsü sizin dediğiniz saydakiyle birebir aynı nerdeyse ve çok memnun kaldım fikir vermek istedim🌸 yıkadım hepsini ütüledim vs hiç bir sorun yaşamadım
Yaso2110 yasmin441 bir bakiyim sayfaya teşekkür ederim hiç isimli ürün yaptırmadım hastane için özenip öyle bir yaptırmıştım ama kullanılacak gibi değil ne yazık ki 😕
Seyma0323 Canim iyikide yıkanırken böyle olmuş… yanlış anlama 🥺 kullandıkça olsaydı ve o tüller habersız bebeğın boğazına kaçsaydı Allah korusn❤️
Yaso2110 Seyma0323 sormayın sonra bende aynısını düşündüm ipleri temizledim ama delik delik kaldı tabi kullanılacak gibi değil sağlık olsun artık
Yaso2110 Balbebek012 bende öyle başta üzüldüm ama sonra kızdım kendime evladımın sağlığı olsun yeter helal etmiyorum. atelier babbi, deux lapins, babylone birçok bilindik yerden müslin aldım hepsi yıkandı sadece bu böyle diğerleri tertemiz diyecek birşey yok almak isteyenlere örnek olur umarım
Seyma0323 Yaso2110 Sağlık olsun canim :( benim oğlum 18 aylık ben hep dikkat ettim. Kesinlikle bebek uyurken yabda beşiğindeyse oyuncak yastık vs bulundurmayin 🥰 süs niyeti koyabilirsiniz çok tehlikeli canm
Balbebek012 Yaso2110 ben LCW dan aldım memnunum 💐 inşallah siz de bir daha böyle bir durum yaşamazsınız
Yaso2110 huysuz__ battaniyeleri çok güzel ama müslin hiç bakmamıştım bir bakayım teşekkürler tavsiyeniz için🙏🏻