Serra19 Kızlar beşik yatak odam da salon da tv falan salon da da puset uyutup koyuyorum akşam yatak odama gidiyorum bebeğim yirmi günlük sizler nasıl yapıyorsunuz ?!
ZeynepDuru17 Serra19 salonda yatıyorum şimdilik beşik kurmadım daha yanında yatıyor puset falan da kullanmadım çok ağır oluyo bide üşür
Youngmotherr Serra19 ben oğlum daha yenidoğanken beşiğinde uyutuyordum beşiği odamdaydı uyuyunca yatırıyordum büyüdükçe sığmadı şimdi yanımda yatıyor hep
mervemurat16 Serra19 ben yatağında yatımayınca koltuğa örtü seriyordum yada ince battaniyeyi ikiye katlayıp altına serip yastığına koyup yatırıyordum.O yüzden illa beşik vs diye yer aramıyor heryerde yatıyor
saudade_ Serra19 hem salonda hem yatak odamda beşik var. Gündüz hep salonda yanımda Bazen salonda beşikte yatıyor bazen koltuğun üstünde reflü yatağında 🤗
BabyAta Serra19 Babynestli reflü yatağında yatıyor salona gittiğimde salona taşıyorum, yatak odasında olduğumda park yatağın içine koyuyorum öyle yatıyorum. Çok rahat oluyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum en çok kullandığım şey 40 gündür
mineoksuz11 Serra19 ben ilk kızımda gündüz bazen koltukta (yanında oluyordum tek bırakmıyordum) bazen ana kucağında bazen odasında beşiğinde bazende yatağımızda yatırıyordum dönüşümlü ve annemlere vs yatıya gittiğimizde hiç yerini yadırgamadı bu konuda hiç sorun yaşamamıştım bu kez yine öyle yapacağım inşallah