myavocado Yasmin444 sık sık çok yemek doğru değil tabi ama arada kaçamak illa ki yapıyoruz hepimiz, bir şey olacağını düşünmüyorum.
Minkkelebekk Hayır hiçbirşey olmaz Allahın izniyle nefsini köreltcek kadar yemelisin bende yedim ama az az bir gün öyle canım istedi ki bir paket yediğimi hatırlıyorum
Deletedmom_116 Yasmin444 ben yedim hata kola cips cekiyodu sürekli canım 😂Yedim içtim hep iki günde bı şişe kolayi bitirdiğimde oldu dndjf
Rabiul Yasmin444 as bir şey yiyim demiştim paketi bitirmişim 😆 sağlıklı mı değil ama canım nasıl çekmişse artık
Aleyna_01 36 haftalığım önümde büyük Boy cips ile senin postunu okuyorum ilk aydan beri yiyorum aman kız ye nolucak can boğazdan gelir hem senden beslenmiyor tam olarak ilk aylar
beyzzsenturkk Yasmin444 bu korkuyla insallah doğuma varırsınız yani o zarar bu zarar yiyin azıcık işte öldürmez ya sizi bu zamana kadar yemiyordunuz sanki
Ysmnpmk Yasmin444 daha dün yedim valla avucumu doldurmayacak kadar tabiki az az tuketebilirsiniz kendinizi bu kadar kisitlamayin ☺️nefsinizi köreltcek kadar tadın
AzcikMantikliOlun Yasmin444 abarttım abartmadım canım her istediğinde yedim. Bir sıkıntı yaşamadım. Elbette bu bir kanun değildir. Sağlık probleminiz yoksa dilediğinizi yiyebilirsiniz