Fbasturk UykusuzAnne kaçıncı haftadasin canım doktorun düşük riski varsa yapması lazım ciğer geliştirici
Fbasturk UykusuzAnne doktoruna sor istersen yine ne zaman yapuldigiyla ilgili, üstte de mesaj yazdım bende 31+5te yapildi
Fbasturk İkiz hamilelik geçiren bi tanıdığım var ona 28.haftada yaptılar erken doğum riski dolayısıyla, bende de vardı bende 31+5te ciğer geliştirici 12 saat arayla 2 şer doz yapıldı
Elif25 Yuvarlak bir halka rahim ağzına takıp rahim ağzının yönünü degiştiriyorlar. Rahim ağzı kısalığı bi nebze olsun. Duruyomuş. Araştırdığıma göre çogu insan 37. Haftadan sonra dogum yapmış
eljid UykusuzAnne cnm hiç kafana takma 18 haftalıkken 6 mm idi benmki seninkinin çok çok altı düşün resmen bebek rahimde diyordu doktor 29 haftaya kadr geldik çok şükür düşün 29 haftada doğdu bebeğim çok sukur iyi 5 aylık olduk sorunumuz yok çok sukur
Gulay123 UykusuzAnne hiç korkma canım gerekli ilaçları vermiş zaten doktorun benim de 24. Haftada 2,6 olarak ölçüm yapıldı progestan fitil kullandım şu an 3,2 olmuş şükür düzelir korkma
UykusuzAnne Gulay123 Sizin kasık veya çatınızda hareket ederken acı oluyor muydu peki ? Ben acıdan yürüyemiyorum da oturup kalkarken yatakta dönerken veya yürürken aşırı acı oluyo şimdi yata yata hafifledi ama biraz fazla hareket edersem yine başlıyor 😔
Gulay123 UykusuzAnne oluyordu hala biraz fazla ayakta kalırsam oluyor yürüyemiyorum kasığım taş gibi oluyor