ipeklinaismom Kızlar geçen de yazmıştım. Sma optipro aldık kusma ishal yaptı.sonra gittim Bebelac gold aldim denedim kusma azcik oldu ianne sütündeki kadar ama ishal sulu yapıyor bir kere günde rahatsız ettiğini farkettim. Şimdi ne denesem ne yapsam 🥲
Hilal2901 ipeklinaismom hipp organik combşotik deneyin biz ssdece onu içtik diğerleri hep gaz yapıyor
aslhnkrts9 ipeklinaismom baby goat deneyebilirsiniz Biz ilk baştan Aptamil ve sma kullandık gaz ve kabızlık yaptı baby goata geçtiğimizden beri çok rahat bebeğim
e_blue_sky_a ipeklinaismom sma içerik olarak zengindir. Biraz sabretmeniz gerekir. Sadece devam sütü ise anne sütü almıyorsa sma comfort olabilir. Mama içen bebeğin kakası sulu olur zaten katı olmaz. Mamayı cc yi azaltır gaz çıkarır iseniz alışır kusmaz. Bebelac içerik olarak diğer mamaların çok gerisinde kalıyor. Ya sma ya da fiyat önemli değil derseniz golden goat içerik olarak en temiz mama keçi sütlü ama yavaş yavaş arttıracaksınız 120 içiyorsa 1öğünde 90 ile başlayacak Bi 10dk omuzda yatıracaksınız ki kusmasın ama 1 iki kez kusması hep kusacağı anlamına gelmiyor alışır
e_blue_sky_a aslhnkrts9 baby goat temiz içerikli güzel mama lakin demir vitamini yok içinde neden golden goat tercih etmediniz fiyat olarak aynı zannedersem
Hilal2901 ipeklinaismom benim oglum mama içmedi her marka denedim gibi bişiy. Aptamil, sma bisiler aldım hep çöpe gitti en son hipp içti. Sonra bi ara pahalı geldi aptamil aldım denedim. Ama o kadar gaz yapıyor ki çocuk uyuyamıyor bile. Muhtemelen gaz yapıyor ise kusturuyor olabilir diye düsündüm
aslhnkrts9 ipeklinaismom hayır hiç olmadı severek içiyo benide emmesi düzeldi bu mama sayesinde diğer mamaları içerken beni çok az emiyodu
ipeklinaismom e_blue_sky_a anne sütü veriyorum sma yi 3 kez verdim kustu ikinci gün bezinden cikicak kadar sulu ishal oldu ki olmuyodu. Daha da vermedim açıkçası alışır mi diyorsunuz yani 🤷🏼 60 la denedim bitince ağlamaya basliyo sonra 90 verdim içtiğinin yarinisini kusmustur omuza gaz çıkarmak için kaldirdigimjzda kusuyor
Serendipity16 e_blue_sky_a merhaba bir şey sormak istiyorum ben hep reflü yatağına yatırıp mamasını veriyordum doğru değil mi kucakta mı verilmeli ? Bazen kusuyor bazen kusmuyor bende bilerek kaldırmıyordum bi süre kusmasın diye
aslhnkrts9 e_blue_sky_a aaa hiç ona bakmak aklıma gelmedi yani var sanıyordum. Golden goatı bilmiyorum görmedim deneyebilirim elimdeki bitince ben baby goatı yaşadığım yerde üretiliyo diye tercih ettim üretim yerini gördüm diye içim rahat etmişti iyiki söylediniz ❤️
e_blue_sky_a ipeklinaismom tabii alışır bir kez kusar 2kez kusar…. mide alışır. Mide genişliyor. Bi anda almıyor çok fazla. 60la başlayın siz ağlarsa omza yatırıp gaz çıkarın. Yavaş yavaş 90a çıkar…… eğer mamaya ihtiyaç varsa bu şekilde birden değil
e_blue_sky_a ipeklinaismom 60cc nin üstü kusturabilir. Mamayı sıcak değil ama sıcağa yakın su ile yapın. Bi güzel çalkalayın. Köpürür ama erimemesinden iyidir. Biraz soguyunca içinin çok soğuk olmasın. 10 dk omuzda yatırın. Kusmaz. Sma optipro veya golden goat iyi
ipeklinaismom e_blue_sky_a 60 la bitince kıyamet kopuyo bazen 60 bazen 90 veriyorum o yüzden hava kabarcığı alıp gaz yapmasın diye kaşık ile iyice karıştırıyorum. Bebelac Gold bitince sma yi tekrar bı denicem