Kr6543 Arkadaşlar egepolde takipli olup doğumu da orada yapacak olanlar fiyat aldınız mı? Fiyatları bilen varsa yazabilir mi? Bir de hastanede fotoğrafçı imkanı var mı fiyata dahil mi yoksa ayrı mı?
Aysesan Kr6543 bende egepole gidiyorum cok memnumum suana kadar haziranda dogumum sezaryen olucak 45 bin civari dogum paketi
Ilaydaozge21 Fadimeada isimleri var mı süsleme yapanların ve fotoğrafçının bende orda doğum yapıcam da sayfalarına bakmak istiyorum
Esrprasz @Fadimeada özel sigortaniz var mi, olunca değişiyor diye duymuştum. Benim de temmuz sonu orada olacak. Fiyati sabitleyebiliyor muyuz, biliyor musunuz?
Fadimeada Özel sağlık sigortamız yok olunca ödeme yapılmıyor diye biliyorum sabitledik biz 4 aylıktı herşey dahil canım 57 bin işte onuda peşin alıyolar
Nurcaseyler Fadimeada 57 bin neleri kapsıyor acaba fotoğrafçı süsleme vb bilgi verebilir misin bir de doktorunuz kim ?
Fadimeada Henüz değişmedi diye biliyorum içerisinde oda süsleme fotoğraf çekimi muayelenler bebeğin ilk doktor muayenesi dahil erkekse sünnetinde indirim sözleşmeyi bulabilirsem tek tek atıyım 🙏🏻
Mervisimm07 Benimde tamamlayıcı anadolu sigortam var fotoğraf çekimi dahil değildir diye düşünüyorum ama bilgisi olan varmı ekstra ne kadar ücret söylüyorlardır
Kr6543 Aysesan teşekkür ederim benim de nasip olursa ekim sonu kasım başı görünüyor bize kadar zam gelir kesin