Alyaninannesiiii Kizlar bir haftadir test yapiyorum hep silik silikti bugun ovulasyon testim bu sekilde oldu. Pik mi bu? Bundan sonraki kac gun degerlendirmem lazim bana anlatirmisiniz
mervemurat16 Alyaninannesiiii Fotoğraf eklemek için Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ İyi forumlar 🌸
Alyaninannesiiii Bir de normalde uygulamalara gore bugun artik ovulasyon gunum degil dusuk hamilelik diyor gec yumurtlama mi acaba
arirangg Alyaninannesiiii Pik olmuş. Bugün, yarın ve pazartesi gününü değerlendirin. Ama eşinde bildiğiniz bir sperm problemi varsa bugün ve pazartesi günleri olacak
Alyaninannesiiii Ayyy cok teşekkür ederim bende bu ay yumurtam catlamadi diye çok korkuyordum hep silik silikti arirangg
Alpmusts neslihan1382 kontrol cizgisinden daha koyu olması lazım veya aynı olması lazım sanki bugun acık gibi rengi yarınd yapın