Duyguudaa Kızlar özel hastane de muayene oluyorum Nts için ücret alınıyor mu haftada bir bakıldığında veya devlet hastanesinden sıra almak gerekiyor mu orada bakılırsa
Hilal2901 Duyguudaa devlette muayeneye gittiğinizde haftanız gelmiş ise nst girip muayene oluyorsunuz zaten
Rabiul Duyguudaa NST , doktorumun kendi kliniği 600 tl ücret ödedim her gittiğinde ödüyorsun sanırım 23 haftalıkken girmiştim haftaya başlayacağım girmeye
Duyguudaa Yaprakdokumuseverr sıra almak çok zor muayene gibi bir sıra mı yoksa Nts sırası farklı mı oluyor
Duyguudaa Yaprakdokumuseverr uzak kalıyor hastanem bana ilçede ki hastane de olacaktım fakat orada da yokmuş merkezde ki devlette sıra hiç bulunmuyor
merve_alan04 Rabiul genelde 32 haftalıkken başlar nst ama önden önce girilmez ama neden erken başlayacaksın yani bi sorun yoksa para için mi yapıyorlar ki özel olunca
Duyguudaa merve_alan04 zaten 31+4 haftalığım doktor 32.haftadan sonra her hafta girip whatsapptan atmamı istedi burada ol demedi bir sorunum yok şükür
Duyguudaa merve_alan04 31+4 haftalığım 32.haftadan sonra her hafta ntsye girip whatsapptan kendisine atmamı istedi bir sıkıntım yok şükür
Rabiul merve_alan04 23 haftalıkken kasılmam ve sancım vardı o yüzden girmiştim. Yarın 32 oluyorum haftaya da nst ye girmeye başlayacağım
Yaprakdokumuseverr Duyguudaa doktor muayeneniz varsa muayene öncesi nst odasına isim yazdırıyosunuz ya da sıra alıyosunuz direk giriyosunuz
Duyguudaa Yaprakdokumuseverr anladım her hafta doktor sırası bulmak çok zor bilmiyorum inşallah gittiğim hastane de uçuk bir fiyat değildir