Hilalalara Daha 104 günümüz var kızımla kucaklaşmamıza ahh bu günler sanki hamile olduğumu öğrendim günden beri uzadı 😐 Sizde durumlar ne 😇 Şafak kaç 🥰😄
Merve1905 Hilalmiraeslem1 amin insallah herkes saglikla alsin kucagina insallah.ama bizimkinin gelmeye niyeti yok yalancı sancilardab baska biseyim yok 🤨
Defnemin_annesi Sen bi de son bir ayı gör.sanki zaman durdu.37+1 im ve yıllardır hamileymişim gibi hissediyordum.orta yerimden çatlayacam sabirsizliktan.bir an önce doğurmak istiyorum artık hayırlısıyla.
Beyza7950 Hilalalara bu geceden sonra 6 günüm kalacak ama o bile gecmiyor 2 gundur gecmeyen bi bel agrim var asiri baski var. Gitmiyorum doktora esim okul icin malatyaya gitti yarin gelecek onu bekliyorum onsuz dogurmak istemiyorum :(
Zehra5507 Hilalalara benim de 108 günüm kaldı ılk hamileligimde benimde geçmiyordu şimdi şu gibi geçiyor kızımla oğlumu bekliyoruz 😊
Melike658 Hilalalara aynen öyle canım hemde çok çabuk geçermiş 🤔bizim de bugünü saymazsak 4 günümüz var 😒 korku ve heyecanla bekliyorum
Ikizlerimemos Hilalalara merak etmeyin gecmiyor mus gibi geliyor ama geciyor. Benimde iki gun sonra kollarimda bebislerim