gokyuzu777 Gun embriyo transferi olanlar kacıncı gun kan testi yaptırdınız kızlar? Yada idrar testi? 🥰🥰
gokyuzu777 Hilal1407 hilall canm ptesi transfer oluyorum inşallah. Dua ett Cift yapalım dicem doktora. Senın beta değeri kacıncı gun kaç çıkmıstı kan testınde
gokyuzu777 Pazartesi transfer olacagım insallahh kızlarrr 1 hafta geçince kan vereyım diyorum eşim diyor ki 10 gunu bekle
gokyuzu777 Hilal1407 darısı kese ve kalp atısına canım hangı doktorla devam edecksn ya bnmki gebe takıbı yapmıyo
Ysmnpmk gokyuzu777 transfer gününü saymadan 7.gun yaptım net şekilde çıktı şuandada 12+3 olduk ☺️🤲darısı isteyen herkesin başına
Lalaydnn gokyuzu777 5. Gün erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm 🌸 8. Gün kan testi verdim 197 çıktı şuan 7 haftalığım
Aybukecee gokyuzu777 6. Gün yaptım kaset test 7. Gün kan verdim kan verdikten sonra evde bidaha test yaptım negatif çıktı çok üzülmüştüm ama çok şükür kanda pozitif olduğunu gördüm. Nerde yaptırıyorsun tüp bebeği
Teslimenursevil Aybukecee şöyle bi mucize olsa keşke benimde 7. Gün erken gebelik testi negatif kan verdim yarın sonuç çıkıcak
Guness02 gokyuzu777 ilki 8. Gün yaptım kan ve idrar ikinci transferim yavaş yükseldi değerlerim ama 6. Gün var gibiydi sadece sağlıklımı kimyasalın diye emin değildik
Mrv_kl gokyuzu777 10.gün kan testi yaptırdım doktorumun dediğini yaptım idrar yapmadım 15+3 olduk darısı başına☺️