Pembesarelle2 Dünyanın en güzel sesi o kadar çok farklı hissetmiştim ki ağlayamamıştım bile 🌸🥹 Sizler neler hissettiniz 🌸
Aerithma Pembesarelle2 ben ilk duyduğumda ağlamıştım, çok duygulanmıştım. Şimdi içeride sabah akşam tekmeliyor. Sağlıkla gelsin diye dua ediyorum. 🙂
cLearQueen Ben cok agladım. Tup bebek cunku bi kere gittim duyamadım. Doktor haftaya bidaha cagırdı hatta esime dedim ki bugün de duyamazsam kendimi Afyon kalesinden atıcam. Gelmicekti normalde ama ben oyle diyince geldi… doktor ultrasona baktı sonra yanındaki hemşireye dedi ki videoyu hazırla 🥹 anladm zaten sonra basladim ağlamaya.. cok güzeldi.. kalp atısımızi instagramda paylastı.. o gün belki 40 kere girip dinlemisimdir Pembesarelle2
balim35 @Pembesarelle2 çok tarifsiz bir his içinde canlı bisiy var insan ne yapacağımı bilemiyor , ağladım tabi ama bilinçli değildi böyle sevinç mutluluk heyecan korku hepsi biran da geliyor insana 🤓
Sakineoncu Pembesarelle2 3 sene sonra olunca o kadar şaşırmıştım ki kalp atışını duyarken bile hala inanmayıp şaşkın şaşkın doktora bakmıştım hiç unutmuyorum
Damlaozzz Pembesarelle2 O anın tarifi yok bence duyduğumuz en güzel sesti hala her kontrole gittiğimizde ilk sefermiş gibi heyecanlanıyoruz eşimle 🩵🥰
miraninannesii Pembesarelle2 oğlum 4 sene üstüne oldu çok ağlamıştım kalp atışını dinlerken bu bebegımdede devlet korkutmuştu bebek yok kese boş diye özele gıdınce duydum şaşkındım çok sevınmıstım 🙈😊
Hllbsra @"Pembesarelle2 7+0 olduk bugün ve salı günü kontrole gidecem çok heyecanlıyım, içimde korkuyor ama o sesi duymak çok güzel 😇
Elifozkaya Hllbsra bizde bugün 7+0 olduk aynıymışız sizinle♥️ bizimde perşembe günü kontrolümüz inşallah kalp atışını duyarız
Xxxyyzgba Pembesarelle2 hamilelikte yerleşme ağrısı kaç gün sürüyor bayanlar benim 1 hafta sürdü bugün hiç ağrım yok mesela konudan bağımsız
Asi_07 Xxxyyzgba 4+2 günlük olduk 3 haftalıkken öğrendim o günden beri ağrıyor bazen çok ağrılı bazen gelip geçici oluyor