Kubelif Aysecikkk_ tabi atarsanız bakarım . benim 12. Hafta özel erkek dedi 17. Hafta devlet hastanesi kız dedi ama 5 sn bile bakmadı yattım kalktım. İşte geçen devlet hastasi başka doktor 10 dk ikisinide muayene etti erkek %80 dedi ortalık karıştı iyice ya 😅
Aysecikkk_ Kubelif Kubelif  burda 12 haftalıktı sanırım
Aysecikkk_ Kubelif erkektir o zaman canım yani cihazdan cihaza değişiyor doktor değilim sonuçta sadece görsele bakarak tahmin 😂😂
Kubelif Aysecikkk_ sizin 12. Hafta baya netmiş evet. Sağlıklı olsun da ama kesin olmaması hala canımı sıkıyor. Teşekkür ederim size 🥰
Yusbus Kubelif erkekler kendilerini çabuk gösterir ben kızımı 6. Aydan önce öğrenemedim erkek bu diyemedi bile doktor hep belirsizdi kordon daha uzun görünümlü oluyor
beyzanururey Kızlar rica etsem bana da bakar mısınız 13. Hafta görseli doktorum yüzde 60 erkek dedi eşim başından beri erkek hissediyor ben kız
Kubelif @Gulsen4224 @girl_boy_annesi @Faness @melekortac Merhaba 19 haftalık doktor kesin bir şey söylemedi. Sizce kız mı erkek mi acaba bakar mısınız rica etsem 
Kubelif Swan97 12. Hafta özelde erkek Hafta devlet kız 19. Hafta devlet %80 erkek dedi bilmiyorum artık 😅
teacherandmom_ Kr6543 Özel mi böyle dedi size? Bide sonrasında öğrendiniz neymiş cinsiyetiniz? Ben de 13. haftada gittim böyle üstteki gibi bir görüntü vardı doktor da dedi biraz daha bekleyelim diye
Bebekonunannesi Fotoğraftan kız gibi geldi. Ben de 14+6 dayım daha 12 haftalıkkken doktorum göstermişti. Aferdesiniz ama pipi daha çıkıntılı bir yapı şeklinde oluyor. Kız bebeklerde bu görüntü gözüküyormuş. Ama en iyisi yine doktoru beklemek.