Aysenc Nurrr_33 gözünüz aydın çok güzel yere tayin oldunuz. Eşiniz polis mi? Biz çanakkaledeyiz, bizde şimdi karsa gidiyoruz 🥲
Papatya123_ Nurrr_33 gezmek için gitmiştim güzel bir yer İnşAllah gideceğiniz kısımda anlayacağınız iyi insanlar olur 🙂
myavocado Nurrr_33 ay uzun zamandır orada yaşamıyorum ama benim memleketim ☺️ kesinlikle çok şanslısınız çok güzel, tam yaşanacak bir şehir, inşallah hep güzel insanlarla karşılaşın, hep güzel anılarınız olsun 🙏
Aysenc Nurrr_33 ayvacıkta çok güzel. Biz ezinedeyiz. Küçük bir devlet hastanesi var. Kadın doğumcusu var.ilçe merkezinin denize kıyısı yok. Tam bir tatil beldesi. İş konusunda yazları belki yoğundur jandarma için, çünkü yazın çok kalabalık oluyor. Ama mutlu olursunuz.
Aysenc Nurrr_33 iş konusunu bilemiyorum. İlçe olarak küçük bir ilçe , il merkezine 1 saat mesafede felandır. Assosa, Küçükkuyuya ,Altınoluka çok yakın.
Gg123 Nurrr_33 ben orda üniversite okudum küçük bi ilçe yazları canlanıyor genelde kışın da soğuk bi yer
Aysenc Nurrr_33 avm il merkezinde var, ilçelerde yok. Küçük bir ilçe dediğim gibi. Sürekli inşaatın olduğu bir ilçe , devamlı yeni evler yapılıyor. İlçe merkezinde öyle kafeler felan yok. Ama deniz ayağınızın altında, biz burada hiç sıkılmadık.