Doktorum son haftan doğurmam gerekiyor dedi 37+4 deyim yapı olarak kilolu değilim bebek de haftasına göre kilolu 39 haftalık gibi duruyor dedi doktor bu hafta içinde doğurmaya çalış yoksa bebek çok kilo alır bu seni zorlar doğum yaparken sezaryen olursun dedi ayyy bu doğmuyooo ayol 🤦🤦🤦🥴🥴 ne yaptıysam olmadı ilişkiyi de denedim yer de sildim 4. Katta oturuyorum günde 3,4 defa merdiven inip çıkıyorum hatta dün evin bahçesini bile temizledim anam tık yok önerileriniz neler kızlar ben ne yapsam iyi gelir yazar mısınız 🥹💙
Doğurmam lazım ne yapmalıyım 🥴🤦😅
Sıcak suya otur ,esinle bol bol korunmasiz ilişki halinde ol,sürekli hareket halinde ol ve duş al 🤗rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn birde koltuğa değilde yere oturup kalk oda iyi oluyor 🤗
Kaderrdiler
ben her gün ananas yedim iki bardak ahu dudu yaprağı çayı iki bardak ada çayı hurma 9-10 adet yedim her akşam 1,5 saat yürüyüş yaptım sıcak suya oturdum karnıma ve belime sıcak su tuttum korumasız ilişki evde doğum egzersizleri Ördek yürüyüşü squat merdivenleri her ayağımı sert vuracak şekilde indim Evde yastık koydum in çık yaptım , 39+1 de nişan geldi 40+0 olduğum gece 1 doğru sancım başladı yine egzersizler yaptım sıcak suyu girdim saat 5 e doğru hastanedeydim 9:45 de doğum oldu
Ördek yürüyüşü yap😅hurma yee
Kaderrdiler erik yedim hızlı hızlı mide ağrısı başladı sonrasında ishal acilde doğumu başlattılar😅
Kaderrdiler ya zamanı gelmemiştir belki bebeğe ultrasonda kilolu diyorlar bebek çıkınca o kadar kilolu olmayabiliyor 41. haftaya kadar bekleriz demişti doktorum sizin daha zamanınız var gibi yürüyüş yapın secdede durun ve evladınıza karnınıza dokunarak adıyla seslenin yavrum gel artık seni bekliyoruz gibi
Kaderrdiler eğer doktorunuz ısrarcı olursa doğum için bence kesinlikle başka doktora gözüküp fikrini de alın
Kaderrdiler doktorunuzun bu tarz konuşmasını yanlış buldum ben şahsen. Zamanı ne zmnsa o zmn gelir çok saçma
Kaderrdiler merhaba ben de o durumdayım gebelik şekerim var o yüzden bebek ilerde suyu da azalmış 1 cm açıklığım da var doktorum haftaya kadar gelmesi lazım dedi şu an 37+1 merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum akşamları arada belimde filan bi ağrı hissediyorum ama geçiyo suyunun azalmış olması korkutuyo ama hastaneye de gidip yatmayı göze alamıyorum ilk doğumum çok kalırım diye bilmiyorum ne yapacağımı
Aynı şeyi banada demişlerdi bebek iri 4 kilo üstü doğar seni zorlar 3.600 doğdu dedikleri gibi olmuyor daha vaktide varmış başka bi doktordan daha görüş alabilirsiniz
nurtug hastanede yatman senin için daha iyi olur emin ol en azından gözetim altında olursun
Mucizemses devlet hastanesinde de aynı şey söylenmişti bebek 2 hafta önden gidiyor diye bende sizin gibi düşündüm onun için özele gittim fakat oradaki doktor da aynı şeyi söyledi
Haticeburak06 benimde kafamı karıştırdı ne yapcam bilmiyorum
meri1 deniycem bunu teşekkür ederim
Nesli46 denemeye başlıyorum artık çatlayana kadar erik yiycem 😀😀😀
Dnmzzeda bunları bilmiyordum uyguluycam inşallah faydalı olur 🥹
Kaderrdiler stres olmayın oldukça gelmez kendimden biliyorum
Beyzanur_42 hepsini yapıyorum ama bebeğe bisey olur diye eşim biraz tedirgin oluyor 🫣