Merhaba kızlar, doğum yapalı 2 hafta oldu bile kızlar sizlere moral olsun diye yazmak istedim. Sancım acilmam olmamıştı sabah 7 de kalktım oğlum uyanmıştı yanına giderken baktım su geldi ben başta idrar kaçırdım sandım sonra lavaboya gittim geri yattım 1 saat sonra tekrar kalktım baktım su gelmeye devam ediyor tutamıyorum da dedim bebiş geliyor. Annem bizde kalıyordu onu uyandırdım eşimi işten çağırdım biz 10.30 11.00 gibi hastaneye gittik ama gitmeden kahvaltımı falan yaptım öyle gittim ilk dogumumda çok açtım o yüzden yiyip gittim. Hastaneye yatisim yapıldı. Acikligima bakıldı 1-2 cm dediler nst ye bağladılar. Sancılar hafif hafif gelmeye başlamıştı. Ama çok rahattım saat 13.00 gibi sancılar hissettirmeye başladı. Acilmam yavaş ilerlediği için suni sancı vermeye başladılar sonrası çok hızlı ilerledi gerçekten en son açılmama baktılar 7 8 cm dediler lavman yaptılar. Sancı odasına geldiğimde şiddetli ıkınma hisleri gelmeye başlamıştı bile. Hemen ebelere haber verdim doğum odasına almalariyla 2 sefer ikinmada oğlum kollarimdaydi. İnanamadim ilk doğumum daha uzun sürmüştü bu sefer çatala cikmamla doktoru çağırdılar hemen 5 dk içinde nerdeyse mucizem kollarimdaydi. Eşimde benimle beraber doğuma girmişti o bile hızlı olmasına şaşırdı. Birkaç dikişim var oğlum biraz tombiş doğdu ama 2. Doğum olduğundan hiç zor olmadı benim için ve çok şükür Allah’ıma çok hızlı oldu. Ama sürekli sancı geldikçe ve doğumda dua okudum ve Meryem Ana otu kullandık. Şimdi mis kokulum 2 haftalık oldu bile 20 aylık abisiyle birbirlerine alışmaya çalışıyorlar. Dilerim herkese böyle kolay doğumlar nasip olsun. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah 🤲