Kubrakeskim Merhaba 17 haftalık gebeyim. Vajinamın dudak kısmında uçuk gibi bir şeyler çıkmış. Doktora henüz gitmedim. Ama internetten araştırma sonucu normal doğum riskli yazıları okudum. Ya da tekrar edebilir vs Ne yapmam gerekiyor . Böyle bir durum yaşayan var mı? Nasıl çözdünüz. Ve tekrar etti mi sonradan.
Cimenn1223 Kubrakeskim benimde çktı acıya acıya sıktım ayna karşısında yemyeşil iltihap aktı yürürken canm acıyordu sıkınca rahatladm bidha da tekrarlamadi et gibi şişmişti indi sonra dan
sedefyrs1101 Bende de çıkmıştı tuvalete ağlayarak çıkıyordum, Asiviral diye bi krem var uçuk kremi ondan sürmüştüm geçmesi 1 haftayı bulmuştu Ama doktorunuza danışmadan kullanmayın ben gözümü karartttım acısı geçsin diye direkt sürmüştüm
Kubrakeskim sedefyrs1101 büyük bir acısı yok ama korkuttu açıkçası. Tekrar eder mi ne olur diye . Ayrıca nasıl geçti o kadar dikkat ederken . Çocuğa bir zarar eder mi acaba
sedefyrs1101 Kubrakeskim Doğumuma denk gelmediği için benim doğuma bebeğe bi zarar etmedi bende hamileyken olmuştu ama tekrarladı bi doktora göstersen iyi olur bence